Колишнього голову ДАІ затримали за п’яне водіння

Увечері в суботу, 18 січня, в Києві затримали експолковника міліції, колишнього начальника Державної автомобільної інспекції Олександра Єршова за водіння в нетверезому стані. Про це повідомляє 1NEWS, посилаючись на Главком.

Об этом сообщает http://mash24.info

Активісти помітили, як напідпитку водій сідає за кермо Range Rover біля нічного закладу. Вони викликали поліцію і поїхали за ним.

«Манера їзди у автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала 100 кілометрів на годину (в спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію», — наголошується в спільноті.
Незабаром під’їхали патрульні, які помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння і зажадали документи.

«Починається процес затримання. Пан Єршов чинить опір і десь близько 6−8 співробітників намагаються кілька хвилин затримати водія. Успішно. Чоловік на землі, наручники на руках. В цей час його дружина ходить і просить всіх не знімати на камери, вимовляючи що це «не правильно», він полковник. Далі процедура проходження драгера, медзасвідчення — від яких він відмовився», — наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, за минулий тиждень, з 25 листопада до 1 грудня, київські патрульні склали 229 адміністративних матеріалів за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Зокрема, 25 листопада близько 4-ї години ранку столичні патрульні виявили чергового водія з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння, результат — 1,42 проміле, що перевищує дозволену норму у 7 разів.


Джерело статті: “https://1news.com.ua/ipol/kolyshnogo-golovu-dai-zatrymaly-za-p-yane-vodinnya.html”

©1info.net