Житель Світловодська хотів продати викрадений автомобіль на запчастини

pol

25-річний житель Світловодська, раніше судимий за аналогічний злочин, планував продати викрадений автомобіль на запчастини.

Об этом сообщает http://persona-l.com

pol

Як повідомляє сектор комунікації поліції області, поліцейський повертався додому та побачив підозрілого чоловіка, який ніс у руках акумуляторну батарею. Пояснити її походження перехожий не зміг.

-Дільничний викликав на місце події слідчо-оперативну групу. У подальшому правоохоронці встановили, що чоловік причетний до угону автомобіля з подвір’я багатоповерхівки. Викрадену автівку місцевий житель заховав у лісосмузі, а з собою забрав акумуляторну батарею та інструменти, — розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.


Джерело статті: “https://gre4ka.info/nadzvychaini-podii/56835-zhytel-svitlovodska-khotiv-prodaty-vykradenyi-avtomobil-na-zapchastyny”

©1info.net