У Кропивницькому планують створити веб-ресурс для туристичної привабливості міста

Сьогодні, 23 січня, у міськраді Кропивницького відбулась зустріч заступника міського голови Андрія Паливоди з представниками готельно-ресторанного бізнесу Кропивницького.

Об этом сообщает http://akhbartop.com

На зустрічі представили проєкт порталу, який має спростити туристам пошук готелей, ресторанів та інформуватиме, де і як можна провести дозвілля у Кропивницькому. За ідеєю розробників “Onix-Systems”, на веб-ресурсі розмістять вкладки із максимальною інформацією про заклади харчування, готелі, місця дозвілля, найближчі події, термінові служби, популярні туристичні маршрути та як дістатись до Кропивницького.

Представникам готельно-ресторанного бізнесу запропонували внести свої пропозиції чим можна доповнити ресурс, аби він став максимально інформативним.

“Туризм – напрямок, який потребує особливої уваги. Наше місто є туристично-привабливим та може приймати гостей, нам є що їм показати”, – сказав Андрій Паливода.

Окрім створення порталу, для збільшення туристичного зацікавлення Кропивницьким міська рада планує виготовлення інформаційно-презентаційної та сувенірної продукції, брати участь у міжнародних, національних, регіональних туристичних виставках та форумах, створення ролика про туристичний потенціал міста.

Читайте також:
У Кропивницькому видали туристичний путівник за майже 80 тисяч. ФОТО

У Кропивницькому створили єдиний туристичний маршрут із Житомиром

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Поширь її на своїй сторінці:


Джерело статті: “http://www.kypur.net/u-kropyvnytskomu-planuyut-stvoryty-veb-resurs-dlya-turystychnoyi-pryvablyvosti-mista/”

©1info.net