Гороскоп на сьогодні, 23 січня: кому радять не йти на угоду з совістю


  • Ольга БОБРУСЬ
  • 0
Гороскоп на сьогодні, 23 січня: кому радять не йти на угоду з совістю
  • Що пророкують зірки сьогодні, читайте далі.

Овен (21.03 — 20.04)

Об этом сообщает http://akhbartop.com

Вашої допомоги потребуватимуть ті, хто потрапив у складну життєву ситуацію. Якщо сьогодні ви зустрінете на своєму шляху бездомну людину, мандрівну кішку або собаку — не проходьте повз. А допоможіть — так, як ви можете. Саме ваша, нехай і незначна, підтримка допоможе когось врятувати.

Тілець (21.04 — 20.05)

Не йдіть на угоду зі своєю совістю. Чесністю, доброчесністю не торгують. Якщо сьогодні ви порушите це, ваші плани можуть піти під укіс. Таким чином ми можете зруйнувати все щось у своєму житті, що створювали з таким великим трудом.

Близнюки (21.05 — 21.06)

У вас могли з’являтися думки про те, що ви займаєтеся не тим в житті, недостатньо реалізуєте себе. Може, вам дійсно варто піти іншим шляхом. Але попередньо попросіть своїх близьких описати три ваших головних якості і професійних навички. Можливо, виявиться, що ви на своєму місці, а смуток треба гнати геть.

Рак (22.06 — 22.07)

З тими людьми, хто дозволив обговорювати вас за вашою спиною, повністю рвіть відносини. Лаятися не варто, просто не спілкуватися надалі. Якщо зараз ви закриєте на цю зраду очі, то людина в майбутньому підкине вам більш серйозну підлість, яка відіб’ється на вашому житті.

Лев (23.07 — 23.08)

Життя може поставити перед вами неординарну задачу. Однак вирішувати її потрібно теж нестандартно. Перш ніж дати відповідь або прийняти рішення, повільно порахуйте в голові до десяти. А потім ще раз подумайте. Постарайтесь вести себе не так, як би ви вчинили звично для себе.

Діва (24.08 — 23.09)

Якщо вас не влаштовує ваша фінансова ситуація, то спробуйте її виправити. Наприклад, спробуйте знайти підробіток. Однак щоб це приносило вам дохід, робіть те, що вам до душі. Якщо ви будете ламати себе, то є ймовірність, що лише даремно витратите час і сили.

Ваги (24.09 — 23.10)

Сьогодні дивіться по сторонам, коли будете їхати на роботу чи у справах. Не слухайте музику і не читайте. Всесвіт може надіслати вам знак, який важливо не пропустити. В цілому вчіться відчувати сигнали і не бійтеся їх сприймати. А також прислухайтеся до себе частіше.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Слова, які ви могли сказати оточуючим, могли їх сильно поранити. Якщо ви помітили, що хтось з вами спілкується не так, як раніше, а навіть уникає, то задумайтеся. Потрібно вибачитися перед людиною. Взагалі ж просити вибачення не соромно. Набагато гірше ображати своїх близьких, друзів або колег.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Якщо люди з вашої кола спілкування, особливо родичі, натякають на необхідність їм допомогти, то без роздумів йдіть назустріч. До вас адже звертаються не просто так, а тому що розраховують на ваше плече. Можливо, люди просто соромляться попросити прямо. Не ставте їх в ще більш незручне ситуацію — надайте послугу негайно.

Козеріг (22.12 — 20.01)

Якщо вам хтось вирішив підсобити, зробити ваше життя краще, навчити чогось, допомогти заробити — не відштовхувати. Так, навколо дуже багато хороших людей. І так, іноді люди дійсно хочуть зробити це щиро, без користі для себе. Не шукайте підступ, він є далеко не завжди.

Водолій (21.01 — 20.02)

Постарайтеся, навіть якщо день буде дуже напруженим, виділити однун годину часу для себе. Почастуєте самі себе солодкістю, смачною кавою або тим, що ви любите. Прогуляйтеся і подихайте свіжим повітрям. На не дуже термінові повідомлення або дзвінки не відповідайте. Вам потрібно очистити голову, а навколишні трохи почекають.

Риби (21.02 — 20.03)

Зателефонуйте своїм близьким, з якими спілкуються не щодня. Уточніть, як справи і здоров’я у своїх друзів. Найчастіше звертайтеся до людей без приводу, а просто тому що вони для вас важливі. Зараз вам на підсвідомому рівні хочеться відчувати сімейність, дружбу, любов. Пориньте в це з головою — і отримаєте віддушину, яку вимагає ваша душа.


Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/Podii/goroskop-na-sogodni-23-sichnya-komu-radyat-ne-yti-na-ugodu-z-sovistyu-11020968.html”

©1info.net