Понад 20 мільйонів гривень отримано в області за державними програмами кредитування житла

2020_01_22_kredit
2020_01_22_kredit

Минулого року на Чернігівщині 52 сім’ї поліпшили свої житлові умови завдяки різним державним механізмам, спрямованим на вирішення житлових проблем населення. Загальна площа проінвестованого житла — близько 3 247 квадратних метрів. У будівельну галузь з бюджету на ці цілі спрямовано майже 20,5 мільйона гривень.

Об этом сообщает http://pozitivnosti.net

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 500 контрактників у «Десні» забезпечили житлом

Так, Чернігівським регіональним управлінням Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву було укладено 8 кредитних договорів на загальну суму більше ніж 4,5 мільйона гривень. Загальна площа житла — 586,49 квадратного метра.

Ще два кредити на будівництво і придбання житла для молоді на загальну суму понад півтора мільйона гривень було надано за рахунок коштів Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Понад 10 мільйонів гривень фінансової підтримки з державного бюджету за Програмою забезпечення громадян доступним житлом минулого року отримали 36 сімей. Загальна площа придбаного таким чином житла — 2 127,92 квадратного метра.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №980, минулого року кредити на загальну суму 4,3 мільйона гривень для придбання житла в області отримали п’ять сімей учасників АТО та одна сім’я внутрішньо переміщених осіб. Загальна площа такого житла – 378,8 квадратного метра.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Читайте також


    Батьків дітей-інвалідів звільнили від мобілізації
    Письменниця Олена Печорна – це мрія маленької дівчинки
    Поетеса Ломакіна презентувала невеличку збірку (Фото)

Джерело статті: “https://cheline.com.ua/news/society/ponad-20-miljoniv-griven-otrimano-v-oblasti-za-derzhavnimi-programami-kredituvannya-zhitla-200779”

©1info.net