Зірки на благодійному концерті: Могилевська в елегантному вбранні, Тауаппа у яскравому міні, Матвієнко у сукні-вишиванці

Зірки на благодійному концерті: Могилевська в елегантному вбранні, Тауаппа у яскравому міні, Матвієнко у сукні-вишиванці
Зірки на благодійному концерті: Могилевська в елегантному вбранні, Тауаппа у яскравому міні, Матвієнко у сукні-вишиванці

У день пам’яті всесвітньо відомого українського композитора Миколи Леонтовича відбувся великий благодійний концерт заради порятунку від руйнування його будинку. Леонтович — автор аранжування знаменитого гімну Різдва "Щедрика" – провів своє дитинство у цьому будинку в кінці XIX століття.

Об этом сообщает http://mastersoc.com

Ініціативу президента Фонду гуманітарного розвитку України Наталії Заболотної з реновації унікального об’єкту української культурної спадщини підтримали українські артисти і художники. На сцені культурного центру Freedom Hall виступили Наталія Могилевська, Тауаппа, Тоня Матвієнко, Jerry Heil, Viktoria Vasalati, Ганна Буткевич.

Благотворительный концерт_35
Благотворительный концерт
Благотворительный концерт_21
Благотворительный концерт_26
Благотворительный концерт_12

Відкрили концерт хор "Щедрик", поет і видавець Іван Малкович і скрипаль-віртуоз Ілля Бондаренко. Ведучою вечора #Leontovych_Help та благодійного аукціону була Сніжана Єгорова.

Благотворительный концерт_10

Гостями благодійного прийому стали представники політичного істеблішменту і культури Ірина Борзова, Людмила Пишна, Іван Гинянський, Дмитро Гордон з дружиною Олесею Бацман, Лариса Євтухова, Тимофій Нагорний, Віталіна Ющенко, Катерина Одарченко, Наталія Нетовкіна, Анатолій Солов’яненко, Павло Шилько, Олександр Сірий, Габріела Масанга, Олена Пржонська.

Під час заходу провели відкритий благодійний аукціон, на якому було продано 8 творів мистецтва. Серед топлотів – фоторобота українського фотографа Ігоря Гайдая "Семки", колажний жакет Revolution американо-української художниці Ольги Рондяк, картини львівських художників Михайла Демцю "Весна" і "Три стоги" Ореста Білоуса, роботи "Любов" київської художниці Олександри Жумайлової-Дмитровської та Романа Мініна "Дзеркало нашої духовності".

Благотворительный концерт_2

Досить ажіотажними лотами стали дві сукні української дизайнерки Юлії Магдич і лампа "Бойківський будинок" архітектора Павловського, виконана в технології Tiffani. Всього вдалося зібрати 150 тисяч гривень.

Благотворительный концерт_29

Фонд гуманітарного розвитку України закликає усіх небайдужих українців приєднатися до благодійної ініціативи зі збору коштів для відновлення будинку Миколи Леонідовича.

В планах благодійників та місцевої громади реновація та музеєфікація будинку. Крім музею, планують створити на його базі дитячу музичну школу імені Миколи Леонтовича, театр просто неба і постійну міжнародну резиденцію святого Миколая. У 2018 році за результатами архітектурного конкурсу ескізів був обраний ескіз-проєкт архітектора Олексія Семирога-Орлика, який запропонував зберегти будинок Леонтовича в максимально автентичному вигляді із застосуванням сучасних технологій.

Дом Николая Леонтовича

Фотогалерея Благодійний концерт за участю зірок (32 фото)


Джерело статті: “https://tsn.ua/lady/news/show-biznes/zirki-na-blagodiynomu-koncerti-mogilevska-v-elegantnomu-vbranni-tauappa-u-yaskravomu-mini-matviyenko-u-sukni-vishivanci-1480455.html”

©1info.net