Compo Expert та Koch представили нові інгібітори уреази і нітріфікації для КАС


Два відомих світових постачальника Compo Expert та Koch запропонували нові стабілізатори азоту для КАС.



Один із лідерів на ринку Європи — Compo Expert — поповнив свою лінійку двома новими продуктами. Це стабілізатор азоту NovaTec One і гранульоване азотне добриво з інгібітором нітрифікації NovaTec 26.

Об этом сообщает http://capital-on-forex.com



NovaTec One завдяки інгібітору нітрифікації DMPP блокує дію бактерій Nitrosomonas, перериваючи процес нітрифікації на термін до 3 місяців. Це стабілізує вміст азоту в ґрунті у формі NH4 +.


NovaTec One використовується додаванням у КАС. Наприклад, для КАС-32 норма становить 9,5 л препарату на 1000 л добрива. Для КАС-26+S, що стає все більш популярним і в Україні, норма складає 7,5 л препарату на 1000 л добрива.



NovaTec 26 — азотне добриво, призначене для передпосівної обробки та підживлення озимого ріпаку, кукурудзи, цукрових буряків, а також підживлення озимої пшениці. В складі компонентів наявні:


• 26% загального азоту, в тому числі: 7% в формі нітрату і 19% у формі амонію;


• 32% сірки в розрахунку на форму SO3;


• 0,8% інгібітор DMPP.



Створення даних продуктів несе позитивні ефекти як для рослин, так і для навколишнього середовища, завдяки через уповільнення викиду азоту.



Інший світовий лідер іновації Koch Agronomic Services (Koch) заявив про власну новинку — рішення, яке захищає від втрати азоту в усіх трьох формах. Стабілізатор азоту TRIBUNE, блокуючи гідроліз сечовини за допомогою інгібітору уреази NBPT і сповільнюючи перетворення амонію в нітрат за допомогою пронітрідіна, може забезпечити значні вигоди для виробників.



«Кращий спосіб захистити азот — це довше зберігати його стабільну форму», — сказав доктор Ригас Караманос (Dr. Rigas Karamanos), старший агроном Koch в Канаді. «Дослідження показують, що TRIBUNE утримує ваші інвестиції в азот в амонійній формі в три рази довше, ніж без інгібітору».



Переваги стабілізатора для виробників полягають в тому, що TRIBUNE


— є справжньою рідиною, яка не розшаровується і не осідає;


— дозволяє застосовувати КАС, коли це зручно: його можна додавати у будь-який момент перед внесенням добрива;


— сумісний у баковій суміші з тіосульфатом амонію і багатьма хімічними засобами захисту рослин.



news.agropages.com


Джерело статті: “https://infoindustria.com.ua/innovaczijni-produkti-vid-compo-expert-ta-koch/”

©1info.net