Верх лицемірства: мережі підірвало відео спілкування з листоношами глави «Укрпошти», що заробляє мільйон

У мережі з’явилось відео зустрічі очільника "Укрпошти" Ігоря Смілянського, у якого мільйонний прибуток, із листоношами.

Об этом сообщает http://sitinvest.net


Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.


Після нашумілої інформації про мільйонний прибуток Смілянського, у той час, коли листоноші не отримують навіть мінімалки, керівник компанії поїхав до сільських відділень, аби на власні очі побачити, в яких умовах працюють люди.


Він поїхав до села Сукачі на Київщині. Його, зокрема, цікавлять умови праці своїх підлеглих. Ті, своєю чергою, нарікають на жахливий стан приміщення, у якому доводиться працювати день у день.


"Умов у нас немає. Ви бачите вікно яке?.. Опалення немає, води немає", — каже керівниця поштового відділення села Сукачі Наталія Мудрик.


Разом із тим, сам керівник "Укрпошти" інформацію про свої два мільйони гривень на місяць заперечує.


"За грудень я отримав 1 млн 24 тисячі грн, але там є відпускні", — каже Смілянський.


Очільник "Укрпошти" пояснює, що розмір його зарплати — це рішення Кабміну. І переконує, що хотів би, щоб листоноші отримували гідну зарплатню.


За його словами, планується запровадити в Україні пересувні відділення і запропонувати людям працювати на повну ставку.


"У нас є листоноші, які більше, які менше (отримують — "Апостроф"), залежить від села, від кількості продажів. Але ж задача стоїть так, щоб дати людям можливість заробляти. А вже питання, хто тим скористається", — зауважує Ігор Смілянський.


Із візитом керівник "Укрпошти" приїхав у ще одне районне відділення — в Іванкове. Зустрітись із персоналом попросили Смілянського народні депутати, щойно дізнались, що деякі тамтешні листоноші отримують по 700 грн на місяць.


"Отримала відповідь, що від липня місяця нас будуть переводити на пересувне (відділення — "Апостроф"). І хочу працювати на повну ставку, хочу отримувати хорошу зарплату і премії", — каже Світлана Привалова, керівник відділення "Укрпошти" села Луговики.


Разом із тим, у цьому відділенні в керівника пошти журналісти знову запитали за його зарплатню. Однак Смілянський від чіткої відповіді ухилився.


"Голова пошти Німеччини отримує вісім мільйонів євро, голова пошти США теж отримує певну суму. Але в них 8 мільярдів доларів збитку, а у нас 25 мільйонів прибутку", — переконує Смілянський.



Користувачі мережі обурені поведінкою глави "Укрпошти" про що активно пишуть у мережі.







Як повідомляв "Апостроф", в Кабінеті міністрів України прийняли рішення визначити нову сітку зарплат для топ-чиновників і встановити новий мінімальний розмір окладу.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/2020-02-01/verh-litsemeriya-seti-vzorvalo-video-obscheniya-s-pochtalonami-glavyi-ukrpochtyi-poluchayuschego-million/187248”

©1info.net