Олег Сенцов зустрівся з прем’єром Канади Джастіном Трюдо та зробив з ним селфі

Олег Сенцов зустрівся з прем’єром Канади Джастіном Трюдо та зробив з ним селфі
Олег Сенцов зустрівся з прем’єром Канади Джастіном Трюдо та зробив з ним селфі

Український режисер і колишній політв’язень Олег Сенцов нині перебуває в Північній Америці. Спочатку він відвідав США, а нині перебуває в Канаді, де зустрівся з українською діаспорою та прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Об этом сообщает http://trikolor.pro

"Як політичний в’язень Олег Сенцов продемонстрував неймовірну силу і мужність. Сьогодні в Парламенті ми говорили про його боротьбу за права пригноблених і незаконно ув’язненних, і я ще раз підтвердив незмінну підтримку Канади суверенітету і територіальній цілісності України", — написав Трюдо у Facebook.

As a political prisoner, Oleg Sentsov displayed remarkable strength & courage. On the Hill today, we spoke about his…

Опубліковано Justin Trudeau Вівторок, 4 лютого 2020 р.

Сенцов зробив із прем’єром Канади селфі й так підписав фото: "З одним із найвідданіших та найміцніших союзників України".

Перед цим Сенцов мав зустріч із українцями Торонто.

"Українська громада тут не лише найбільша за межами нашої країни, але й найвпливовіша. І вони це одразу продемонстрували, прийшовши величезним натовпом на зустріч. Запитання були дуже гострі та важливі. Ніяких дурниць про борщ та улюблені страви. Потім відбулась ще глибша розмова із провідниками українських організацій в Канаді. Тема одна і головна: Україна, як їй допомогти протистояти агресору та розвитися. Дуже дякую їм усім за підтримку рідної неньки", — зазначив Сенцов.

Канада, Торонто. Українська громада тут не лише найбільша за межами нашої країни, але й найвпливовіша. І вони це одразу…

Опубліковано Олегом Сенцовим Неділя, 2 лютого 2020 р.

Перед цим у США Сенцов закликав американців посилити тиск на Росію, а в ООН він закликав до продовження боротьби за звільнення бранців Кремля.

Відео Олег Сенцов прибув до Вашингтона, аби закликати США продовжити підтримання України

В американській столиці він протягом найближчих кількох днів відвідає Конгрес та Державний департамент США. Політв’язень зазначив, що Сполучені Штати зараз самі переживають важкі часи через розгляд Конгресом імпічменту президентові, але американські політики не повинні забувати про Україну.

Олег Сенцов прибув до Вашингтона, аби закликати США продовжити підтримання України
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber


Джерело статті: “https://tsn.ua/politika/oleg-sencov-zustrivsya-z-prem-yerom-kanadi-dzhastinom-tryudo-ta-zrobiv-z-nim-selfi-1486314.html”

©1info.net