“Через свої гібридні атаки”: міністр оборони ФРН гучно розкритикувала Росію

Міністр оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер заявила, що Росія веде гібридну війну проти ЄС та країн Європи.

Об этом сообщает Роспрес

Про це інформує “ТСН“.

Крамп-Карренбауер зауважила, що Росія продовжує нехтувати основними принципами міжнародного права, зокрема йдеться про зневагу до територіального суверенітету іноземних держав, чим намагається тиснути на європейські країни.

Політикиня підмітила, що наразі йдеться не лише про конкуренції з США та Китаєм чи протидію російській гібридній війні, яку остання використовує як спосіб маніпуляції , наприклад ситуації в Україні , Латвії, Литві та Естонії, напади у Великій Британії та Німеччині тощо.

Міністр зазначила, що Німеччина та ЄС мають дбати про власні інтереси та продовжувати йти своїм шляхом.

Крамп-Карренбауер наголосила, що західному світу необхідно протистояти не лише проти ідеологічних викликів, але й проти цілком конкретних, зокрема йдеться про анексію Криму, атаки ісламістських терористів, війну в Сирії та розповсюдження ядерної зброї..

На думку міністра оборони ФРН, наразі Захід програє та демонструє свою слабкість, саме тому, вона вважає, що необхідно робити конкретні кроки задля власної безпеки.

Як писав “Вголос”, Німеччина і Франція обговорять ідею “ядерного щита” над Європою.



Всі свіжі новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!

Джерело статті: “https://vgolos.com.ua/news/cherez-svoyi-gibrydni-ataky-ministr-oborony-frn-guchno-rozkrytykuvav-rosiyu_1171854.html”

©1info.net