19-річний норвежець установив новий рекорд Ліги чемпіонів і сказав, що може грати краще

Голанд забив 11 голів у семи матчах за "Боруссію" (Дортмунд)
Голанд забив 11 голів у семи матчах за "Боруссію" (Дортмунд)

Норвезький нападник дортмундської "Боруссії" Ерлінг Голанд у матчі проти ПСЖ установив рекорд Ліги чемпіонів, пише статистичний портал Gracenote Live на сторінці у Twitter.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

18 лютого в матчі 1/8 фіналу проти ПСЖ Голанд відзначився дублем, чим приніс "Боруссії" (Дортмунд) перемогу з рахунком 2:1.

Норвежець став першим футболістом в історії Ліги чемпіонів, який забивав голи за дві команди в один розіграш.


* — @ErlingHaaland (Red Bull Salzburg & Borussia Dortmund) is the 1st ever player to score for 2 different teams in a single Champions League season. Haaland has now scored in his 1st Bundesliga, DFB-Pokal and Champions League appearance for Dortmund. #BVBPSG #UCL

— Gracenote [email protected]) February 18, 2020

Голанд перейшов у "Боруссію" (Дортмунд) із "РБ Зальцбург". За австрійський клуб нападник забив вісім голів у груповому етапі Ліги чемпіонів.

До цього сезону гравцям не можна було виступати за дві різні команди в одному сезоні найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Голанду вручили нагороду від УЄФА як найкращому гравцеві матчу проти ПСЖ.

"Я радий, що здобув нагороду, але відчуваю, що здатен на більше. Мені потрібно грати краще на цьому рівні, багато працювати, щоб прогресувати", – сказав форвард після поєдинку офіційному сайту УЄФА.

Після переходу в дортмундську "Боруссію" в січні цього року Голанд відзначився 11 голами й одним аситом у семи поєдинках.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/sport/-19-richnij-norvezhets-vstanoviv-novij-rekord-ligi-chempioniv-i-skazav-shcho-mozhe-grati-krashche-1487590.html”

©1info.net