В Адміністрації морських портів другий день тривають обшуки

<p>СБУ і ДБР проводять нові обшуки в Адміністрації морських портів</p> — В Адміністрації морських портів другий день тривають обшуки
<p>СБУ і ДБР проводять нові обшуки в Адміністрації морських портів</p> — В Адміністрації морських портів другий день тривають обшуки

СБУ і ДБР проводять нові обшуки в Адміністрації морських портів

Об этом сообщает Роспрес



Обшуки проводяться в рамках справи про розкрадання коштів на будівництво причалу Миколаївського порту


Служба безпеки України (СБУ) і Державне бюро розслідувань (ДБР) проводять нові обшуки в Адміністрації морських портів.


Про це повідомляє Офіс генпрокурора в четвер, 20 лютого.


Зазначається, що обшуки проводяться в рамках справи про розкрадання коштів на будівництво причалу Миколаївського порту. За даними слідства, посадові особи Адміністрації морських портів України (АМПУ) за контрактом про державне інвестування взяли і оплатили роботи, які не були виконані.


«Значну частину з отриманих державних коштів вони могли перевести в готівку і привласнити через підконтрольні компанії з ознаками фіктивності», — йдеться в повідомленні.


Також повідомляється, що дії чиновників зірвали реалізацію інфраструктурного проекту і планів стратегічного розвитку Миколаївського морського порту вартістю 379 млн гривень.


Як відомо, СБУ підозрює керівництво Адміністрації морських портів та Одеського морського порту у масштабних зловживаннях.


У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою) Кримінального кодексу України, тривають обшуки у приміщеннях Одеського морського торговельного порту, Адміністрації морських портів та їх структурних підрозділах.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/country/criminal/v-administraciji-morskih-portiv-drugiy-den-trivayut-obshuki-660834.html”

©1info.net