Ватно-марлеві пов’язки у Вінниці шитиме «Поділля»


Через дефіцит масок у вінницьких аптеках, міська рада звертатиметься до місцевих швейних фабрик щодо пошиття ватно-марлевих пов’язок для вінничан. Так фабрика «Поділля» готова виконати замовлення на 100 тисяч штук масок, ведуться також перемовини із «Володаркою».

Об этом сообщает Руспрес


Про це 16 березня під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявила заступниця міського голови Галина Якубович.


«На жаль, зараз масок майже немає, але виробники над цим працюють. Мережа аптек «Конекс» і «Авіцена» працюють з виробниками, кажуть, що ринок має насититися. Поки що у нас є маски збережені з 2009 року. Так, вони ватно-марлеві. Вони знаходяться на відповідальному зберіганні. Всі комунальні служби, які відповідають за життєдіяльність міста – будуть поки що забезпечені по декілька таких масок. Ці маски можна буде прати, дезінфікувати шляхом гарячим прасуванням», – зазначила Галина Якубович.


За словами директорки Департаменту економіки та інвестицій Ірини Чернати, місцева фабрика «Поділля» погодилася «відшити» 100 тисяч масок для вінничан.


«Фабрика «Поділля» готова допомогти з питанням по забезпеченню масок, і почати роботу щодо пошиття ватно-марлевих пов’язок. Ми зробили їм заявку на 100 тисяч штук. Також налагоджуємо контакт з «Володаркою», щоб прискорити процес», – каже Ірина Черната.


Нагадаємо, у Вінницькій міській клінічній лікарні №2 виявили особу, яка намагалася продати за спекулятивною ціною марлеві пов’язки.


Підписуйтесь на Винница.info в Telegram

Джерело статті: “http://www.vinnitsa.info/news/vatno-marlevi-pov-yazky-u-vinnytsi-shytyme-podillya.html”

©1info.net