Гурт Go_A презентував кліп на пісню «Соловей»

Гурт Go_A презентував кліп на пісню
Гурт Go_A презентував кліп на пісню
Організатори онлайн-концерту «Євробачення: Європа сяє світлом» презентували кліп «Solovey» (в англомовній транскрипції) українського гурту «Go_A», закликавши співати пісню разом під час шоу 16 травня.

Про це інформує пресслужба Європейської мовної спілки (European Broadcasting Union, EBU), повідомляє кореспондент Укрінформу.

Об этом сообщает Преступная Россия

«Переможці українського національного відбору — 2020 створили ліричне відео для свого виступу «Соловей», і вони зробили це у стилі флешмобу. Відео було підготовлено для шанувальників Євробачення з усього світу, щоб вони могли співати пісню разом із гуртом», — ідеться в повідомленні.

Як зазначається, у ліричному відео представлена ​​оновлена ​​версія пісні, підготовлена для Роттердама її співавтором, засновником гурту Тарасом Шевченком. «У новій версії більше барабанів і ударних і більше динаміки. Це додає йому сучасного звучання. У фінальній версії ми отримали суперальянс сучасних ритмів та фолку у виконанні нашої співачки Каті. Ми хочемо показати, що українська пісня може звучати сучасно», — поділився Тарас.

Організатори також нагадали, що вперше в історії відбору пісня-переможець повністю була виконана українською, а співачку Катерину Павленко надихнула написати переможну композицію народна пісня.

«Ми вирішили зробити ліричне відео, щоб наші закордонні шанувальники співали разом з нами українською. Нас часто позначають в історіях, де люди намагаються співати пісню «Соловей», але через мову вони відчувають певні труднощі. Тож ми вирішили спростити життя всім і розпочати флешмоб», — сказала Катерина.

Також зазначається, що кліп «Соловей» буде показаний на Євробаченні 16 травня разом з піснями інших учасників «Євробачення 2020».

Як повідомлялося, 18 березня 2020 року «Євробачення-2020», де Україну мав представляти гурт Go_A з піснею «Соловей», скасували через пандемію коронавірусу. Після того Європейська мовна спілка та суспільні мовники Нідерландів NPO, NOS і AVROTROS, які разом працювали над організацією цього міжнародного пісенного конкурсу у Роттердамі (Нідерланди), дійшли рішення провести онлайн-концерт «Євробачення: Європа сяє світлом» 16 травня, коли мав би відбутися фінал «Євробачення-2020».

У шоу «Євробачення: Європа сяє світлом» візьмуть участь представники країн 2020 року, вони виконають 41 конкурсну пісню. Концерт транслюватимуть наживо 16 травня о 22:00 Суспільний канал «UA: Перший» та радіо «Промінь». Також він буде доступний для перегляду на офіційному каналі «Євробачення» в You Tube.


Джерело статті: “https://www.ukrinform.ua/rubric-culture/3017382-gurt-goa-prezentuvav-klip-na-pisnu-solovej.html”

©1info.net