У Житомирській області орендар ставка розстріляв сімох людей

Смертельні поранення з мисливської рушниці дістало семеро людей
Смертельні поранення з мисливської рушниці дістало семеро людей

У ніч на 22 травня в селі Новоселиця Житомирської області місцевий житель розстріляв сімох людей із мисливської рушниці, про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

Об этом сообщает Компромат

Трагедія сталася приблизно о першій годині ночі поряд із приватними ставками.

"На березі ставу, що неподалік від села Новоселиця Попільнянського району, відпочивала компанія киян, старих друзів, які там збиралися вже не раз половити рибу. Усього, за даними слідства, їх було дев’ятеро осіб, включно з орендарем озера, громадянином 3. 1962 року народження. Після розпиття спиртних напоїв шестеро відпочивальників лягли спати в сарайчику на березі водойми", – написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

За його інформацією, шестеро лягли спати в сараї на березі, двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Приблизно о першій годині ночі чоловік після конфлікту почав стріляти у гостей зі своєї мисливської рушниці марки ІЖ.


https://www.facebook.com/anton.gerashchenko.7/posts/2976943239059170

Розстрілявши двох, орендар пішов у сарай убивати людей, які спали. Із них вдалося врятуватися одному. Почувши постріли, він утік у ліс і викликав поліцію.

Підозрюваного в убивстві семи осіб поліція затримала, він перебуває під вартою, зазначив Геращенко у своєму пості.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/society/-u-zhitomirskij-oblasti-orendar-stavka-rozstriljav-simoh-ljudej-1500968.html”

©1info.net