Вбивство сина Соболєва: потерпілий просить поліцію змінити слідчих, а генпрокурора — взяти справу під особистий контроль

Про це він написав у Facebook.

Об этом сообщает Слон

За його словами, ні група прокурорів, ні слідчі «не зрушили ні на крок» у справі. Соболєв додав, що слідство ігнорує інформацію, яку він та його адвокати надають, також ігнорують офіційні звернення.

«Наприклад, досі не проведені поліграфи, на які згодні деякі фігуранти процесу, очні ставки і т.д. Не забезпечена належним чином охорона моєї сім’ї. Не проведені в потрібному обсязі вкрай важливі слідчі дії. Для мене залишається питанням з чим це пов’язано — халатністю, непрофесіоналізмом або умисними діями», — написав Соболєв.

Також депутат звернувся до генеральної прокурорки Ірини Венедіктової з проханням взяти справу під особистий контроль.

Раніше депутат звертався до президента, наголошуючи на тому, що не довіряє правоохоронцям, проводить власне розслідування, сам привіз до України двох свідків — колишніх товаришів одного з підозрюваних Юсупа Абуєва, але готовий надати усю зібрану самостійно інформацію Володимиру Зеленському.



Джерело статті: “https://hromadske.ua/posts/vbivstvo-sina-sobolyeva-poterpilij-prosit-policiyu-zminiti-slidchih-a-genprokurora-vzyati-spravu-pid-osobistij-kontrol”

©1info.net