Експрокурору, який незаконно притягнув до відповідальності євромайданівців – вручили підозру

Слідчі Управління з розслідування справ Майдану ДБР, під процесуальним керівництвом прокурорів Офіс Генерального прокурора, повідомили про підозру колишньому прокурору відділу прокуратури міста Києва, чинному адвокату.

Об этом сообщает Слон РУ

Фото: УП

Експрокурор підозрюється у незаконному перешкоджанні проведенню зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій, вчиненому службовою особою, за попередньою змовою групою осіб; зловживанні службовим становищем, службовому підробленні, а також притягненні завідомо невинних до кримінальної відповідальності прокурором, поєднане з обвинуваченнями у вчиненні особливо тяжкого злочину (ч. 2 ст. 28, ст. 340, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 (в редакції від 15.12.2013), ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366;ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 372 ККУ).

Слідством встановлено, що 21 січня 2014 року колишній прокурор діючи у змові зі своїми керівниками, а також слідчими міліції, безпідставно погодив повідомлення про підозру у масових заворушеннях двом незаконно затриманим учасникам Євромайдану.

Про це повідомляє

Читати також:
Жорстоке вбивство двох дівчат на Подолі: знайшли вбивць (фото)
Поділитись


Джерело статті: “https://stopcor.org/eksprokuroru-yakyj-nezakonno-prytyagnuv-do-vidpovidalnosti-yevromajdanivcziv-vruchyly-pidozru/”

©1info.net