Філіп Морріс Інтернешнл визнали одним з лідерів сталого розвитку та впливу на клімат

Міжнародна бізнес-спільнота продемонструвала проект "50 лідерів сталого розвитку тавпливу на клімат" ("50 Sustainable and Climate Leaders"), який об’єднав ряд документальних короткометражних фільмів про ефективні заходи провідних компаній щодо забезпечення сталого розвитку.

Об этом сообщает http://smiua.net


Фільми, що представлені в проекті, демонструють ефективне лідерство та дії у шести напрямках: глобальний перехід на відновлювальну енергетику; приведення державних і приватних фінансів до принципів сталої економіки; декарбонізація; модернізація виробництва та природні рішення; сталий і стабільний розвиток інфраструктури та міст; стійкість екосистем.


Одним із 50 лідерів було визнано компанію Філіп Морріс Інтернешнл (ФМІ) за дії та амбіції щодо забезпечення сталого розвитку. Для компанії сталий розвиток є невід’ємною частиною бізнес-стратегії, в основі якої лежить заміна сигарет кращими альтернативами. При цьому компанія вдосконалює весь виробничо-побутовий ланцюг задля збільшення цінності для суспільства.



"Три роки тому ФMІ взяла на себе зобов’язання рухатися в напрямку майбутнього без тютюнового диму і відтоді активно трансформує бізнес завдяки новій категорії продуктів зі зниженим ризиком у порівнянні з курінням. Бачення та мета компанії — створити бізнес, який принесе позитивні зміни в суспільстві; зміни, що відповідають цілям сталого розвитку", -каже Хуб Савелкоулс, головний директор з питань сталого розвитку компанії.


Організатори проекту стверджують, що мають за ціль закликати ще більще міжнародних компаній до активних дій у відповідь на 17 цілей сталого розвитку від ООН.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/business/2020-01-24/filip-morris-interneshnl-priznali-odnim-iz-liderov-ustoychivogo-razvitiya-i-vliyaniya-na-klimat/186519”

©1info.net