Wizz Air запровадила автоматичну реєстрацію на рейси. Вона коштує 1,5 євро

Фото: Erik Odiin, Unsplash

Об этом сообщает http://cardex.city

Авіакомпанія Wizz Air запровадила нову послугу автоматичної реєстрації на рейси, повідомляє пресслужба угорського лоукостера.

Послуга Auto Check-In автоматично реєструє пасажира (або усіх пасажирів за одним бронюванням) за 50 годин до вильоту та надсилає посадкові талони на пошту.

Коштує послуга 1,5 євро за кожного пасажира. Її можна замовити під час бронювання квитків або додати до бронювання у будь-який час, але не пізніш як за чотири години до вильоту. Auto Check-in включений у пакет Wizz Plus, його також можна додати до Wizz Flex та Wizz Priority.

Послуга доступна для всіх аеропортів, де взагалі є опція онлайн-реєстрації. Там, де вона недоступна, реєстрація відбувається в аеропорту і є безкоштовною.

В аеропортах, де не приймають електронні посадкові талоні, талони потрібно роздрукувати. Наприклад, в аеропорту «Київ» (Жуляни) достатньо показати талон зі смартфону, а в Одесі такої можливості ще немає. Перевірити, чи діє в тому чи іншому аеропорту мобільний посадковий талон, можна за посиланням (розділ «Мобільна реєстрація»).

Раніше пасажир Wizz Air мав зареєструватися не раніше як за 48 годин до вильоту і повинен був заповнити довгу форму реєстрації, вносячи інформацію про документи тощо. Auto Check-in позбавляє необхідності це робити.

Нагадаємо, Wizz Air подав заявку на відкриття рейсів із Києва до чеського міста Пардубиці, розташованого в одній годині їзди потягом від Праги. Позаяк квота на маршрут до Праги вже заповнена, рейси до Пардубиць позиціонують як лоукост-альтернативу.

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



Джерело статті: “https://hmarochos.kiev.ua/2020/01/28/wizz-air-zaprovadyla-avtomatychnu-reyestratsiyu-na-rejsy-vona-koshtuye-1-5-yevro/”

©1info.net