«Китай впорається»: Дмитро Комаров прокоментував коронавірус, що шириться світом

"Китай впорається": Дмитро Комаров прокоментував коронавірус, що шириться світом
"Китай впорається": Дмитро Комаров прокоментував коронавірус, що шириться світом

Ведучий проєкту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який розсекретив, завдяки чому схуднув на 10 кілограмів, щодня отримує безліч повідомлень щодо коронавірусу.

Об этом сообщает http://sitinvest.net

Як відомо, нещодавно телемандрівник повернувся з подорожі Китаєм, у якому наразі активно вирує небезпечний вірус, що шириться світом. Для своїх прихильників Комаров записав відеозвернення, у якому пояснив, що з ним все гаразд.

Відповіді на головні запитання про коронавірус Відповіді на головні запитання про коронавірус

"Старт китайського сезону збігся з епідемією коронавірусу. Весь останній тиждень мій телефон розривається. "Як ви? Чи здорові? Ще в Китаї, чи вже повернулися? Чи знімали щось про коронавірус?". Низький уклін за вашу турботу, з нами все гаразд. Подорож Китаєм у нас відбувалася з літа до нового року. У грудні ми повернулися, до початку епідемії. І відповідно ми з Олександром Дмитрієвим здорові, з нами все гаразд. Так вийшло, що запланований сезон виходить зараз під час епідемії, коли Китай на слуху у всьому світі", — заспокоїв прихильників Дмитро.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Комаров (@komarovmir)

Він додав, що після подорожі Китаєм, впевнений що небезпечний вірус вдасться ліквідувати найближчим часом.

"Особисто я, провівши багато часу у цій країні, просто не сумніваюся, що Китай впорається з коронавірусом у максимально короткі для цього терміни", — наголосив ведучий.

Нагадаємо, раніше, після приїзду з Китаю, Дмитро Комаров пояснив, чи варто українцям боятися коронавірусу. Телемандрівник запевнив, що можливість заразитися малоймовірна.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/kitay-vporayetsya-dmitro-komarov-prokomentuvav-koronavirus-scho-shiritsya-svitom-1485795.html”

©1info.net