Бойовики не чистять дороги на окупованому Донбасі, паралізувавши роботу КПВВ

Бойовики не чистять дороги на окупованому Донбасі, паралізувавши роботу КПВВ
Бойовики не чистять дороги на окупованому Донбасі, паралізувавши роботу КПВВ

У Донецькій області через снігопади ускладнено перетин лінії розмежування з боку окупаційної адміністрації Російської Федерації.

Об этом сообщает Руспрес

Про це повідомляє на сторінці у Facebook пресцентр операції Об’єднаних сил з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

"За межами КПВВ "Мар’їнка", "Майорськ", "Новотроїцьке", "Гнутове" залишаються нерозчищеними від снігу ділянки доріг, що наближені до лінії розмежування сторін", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 8 лютого 2020 року це призвело до прибуття 17 транспортних засобів та 20 громадян з непідконтрольних уряду України територій на КПВВ "Мар’їнка" вже після його закриття. Для пропуску транспортних засобів та громадян рішенням Командувача операцією Об’єднаних сил роботу КПВВ було подовжено.

Нагадаємо, від цієї неділі, 9 лютого 2020 року, набувають чинності зміни щодо виїзду до тимчасово окупованої території АР Крим, та в’їзду з неї громадян України віком до 16 років.

Від 9 лютого дитина може перетинати адмінмежу лише за наявності паспорта громадянина України або паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Раніше в цьому переліку також був проїзний документ дитини.

Якщо дитина прямує на материкову частину України з одним з батьків, то назад вона повертається з тим самим з батьків, з ким заїхала, без нотаріальної згоди другого з батьків. Це стосується й опікунів, піклувальників, решти осіб, які, згідно з чинним законодавством, є законними представниками дитини. Раніше в цій ситуації була необхідна нотаріальна згода.

Діти від 14 до 16 років, які навчаються у навчальних закладах у регіонах материкової України, можуть перетинати адмінмежу без супроводу батьків або їхніх законних представників, але за умови, що в єдиній базі реєстру Міносвіти буде відповідна інформація.

Плейлист 19 відео Війна на Сході України. Актуальне

Найактуальніші новини зі Сходу України та зони проведення ООС дивіться у добірці сюжетів ТСН.

Війна на Сході України. Актуальне
Війна на Сході
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/u-doneckiy-oblasti-cherez-snigopad-uskladneno-peretin-usih-chotiroh-kpvv-z-boku-boyovikiv-1488564.html”

©1info.net