Заміна водійських посвідчень у луцькому ЦНАПі: як, скільки коштує і чи довго

Замінити посвідчення водія у Центрі надання адміністративних послуг Луцька за один день – реально.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Про це інформують на сторінці ЦНАПу у фейсбуці.

Лише з початку року 95 громадян скористалися послугою і замінили старі посвідчення на нові. Зокрема, можна обміняти посвідчення водія при втраті, викраденні документа, зміні анкетних даних, заміні повідчення водія старого зразка на новий. А також обміняти тимчасове посвідчення, яке видавалося на два роки, на постійне. Обмін такого посвідчення можна здійснити не раніше дня закінчення терміну дії документа.

У ЦНАП треба звертатися з таким переліком документів:

  • паспортом громадянина України (у разі надання ID-картки без наявних у безконтактному електронному носії відомостей про реєстрацію місця проживання разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи) або документом, що посвідчує особу та підтверджує її громадянство або спеціальний статус (в якому зазначено відомості про реєстрацію місця проживання);
  • довідкою про реєстраційний номер облікової картки платника податків ;
  • посвідченням водія;
  • медичною довідкою встановленого зразка з вказаною групою крові та резус фактором;
  • закордонним паспортом (за наявності);
  • документом, що посвідчує зміну паспортних даних (якщо такі зміни відбувалися).

Адміністративний збір становить 219₴

Відповідно до законодавства України, порядок обміну водійського посвідчення не передбачає повторну здачу іспитів. Процедура заміни чинних прав проводиться незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування водія.

Окрім того, у ЦНАП можна зареєструвати новий транспортний засіб, причіп, мототранспорт. Замінити свідоцтво про реєстрацію траспортного засобу, у зв’язку зі зміною анкетних даних фізичних та юридичних осіб.

Для консультації можна телефонувати за номером 777 888 або ж звертатися на офіційну сторінку ЦНАП у соціальній мережі Facebook.
Графік роботи: понеділок: 8:00 – 16:00; вівторок: 9:00 – 20:00; середа: 8:00 – 16:00; четвер: 9:00 – 18:00; п’ятниця: 8:00 – 15:00; субота: 8:00 – 15:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Що робити, якщо "права" не підтягнулися у додатку "Дія"
  • Водії можуть показувати волинським патрульним посвідчення у смартфоні
  • Українці зможуть відновити втрачені водійські "права" онлайн

Джерело статті: “https://konkurent.in.ua/publication/52745/zamina-vodiyskih-posvidchen-u-lutskomu-tsnapi-yak-skilki-koshtue-i-chi-dovgo/”

©1info.net