Дмитро Комаров у новому випуску «Світу навиворіт» буде буквально «горіти на роботі»

Дмитро Комаров у новому випуску "Світу навиворіт" буде буквально "горіти на роботі"
Дмитро Комаров у новому випуску "Світу навиворіт" буде буквально "горіти на роботі"

Сьогодні, 12 лютого, о 22:45, на глядачів каналу "1+1" чекає нова серія тревел-шоу "Світ навиворіт", у якій Дмитро Комаров після приголомшливих пригод в знаменитому китайському храмі Шаолінь спробує розгадати загадку феноменального здоров’я китайців.

Об этом сообщает Руспрес

Досліджуючи особливості традиційної китайської медицини, ведучий не тільки випробує на собі її найнезвичніші методи, але і буде в буквальному сенсі "горіти на роботі".

Незвичайні техніки лікування в Піднебесній сформувалися 5 тисяч років тому і практикуються до сьогодні. Але найунікальніше, що в Китаї вони успішно поєднуються з сучасною західною медициною.

Дмитро Комаров_4

"Всі ми звикли до європейського підходу — намагаємося позбутися болю якомога швидше і повернутися до комфортного стану. А ось китайські цілителі вже 5 тисяч років розглядають людський організм як систему, у якій все взаємопов’язане. Вони лікуються вогнем, цілющими травами і корінцями, а іноді поєднують стародавні знання і сучасні технології для вдосконалення своїх диво-методик. Наука поки так і не змогла зрозуміти всі секрети лікування китайців" розповідає Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров_1

Подорож у світ китайської медицини команда тревел-шоу почне з заможного, динамічного і високотехнологічного мегаполісу майбутнього — Шанхая. Щоб дізнатися, чим китайські народні рецепти лікування відрізняються від знайомих нам європейських, Дмитро Комаров піде до звичайної державної поліклініки традиційної медицини. Тут ведучий разом з оператором Олександром Дмитрієвим довірять своє здоров’я лікареві-гуру і спробують найнезвичніші і, здавалося б, навіть болісні процедури.

Дмитро Комаров_2

А на продовження експерименту українським мандрівникам покажуть масажний салон, де практикують лікування за допомогою вогню. Приголомшливу для звичайного глядача процедуру Дмитро Комаров теж випробує на собі.

"Друзі, це називається згоріти на роботі", — не без страху буде жартувати ведучий.

Дмитро Комаров_5

Крім цього, Дмитро Комаров рано-вранці вирушить до звичайнісінького парк3, щоб приєднатися до масової ранкової зарядки китайців, які в свої 70-80-90 років сідають на шпагат і показують дива фізичної підготовки.

Як в китайських лікарнях проводять ритуал "викурювання хвороб", чи можливо визначити захворювання за пульсом, які проблеми зі здоров’ям у Діми Комарова і Олександра Дмитрієва побачить китайський знахар і чи допоможуть їм в лікуванні стародавні методи — дивіться у новому випуску "Світу навиворіт" сьогодні в 22:45 на каналі "1+1".


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/dmitro-komarov-u-novomu-vipusku-svitu-navivorit-bude-bukvalno-goriti-na-roboti-1490280.html”

©1info.net