За підсумками 2019 р. KSG Agro збільшив середньодобовий приріст свиней на 10%


За підсумками 2019 р. агрохолдинг KSG Agro збільшив середньодобовий приріст свиней на свинокомплексі в с. Нива Трудова (Дніпропетровська область) на 10%. Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.


За підсумками 2019 р. KSG Agro поліпшив якісні характеристики поголів’я. У порівнянні з початком року, на кінець року спостерігалося збільшення добового приросту свиней:

Об этом сообщает Руспрес


  • по групі дорощування — з 470 г до 520 г,
  • по групі відгодівлі — з 880 г до 1000 г.


За словами голови Ради директорів Сергія Касьянова, важливим пріоритетом роботи холдингу є якісне поліпшення поголів’я свиней. «Ми вирощуємо свиней кращої в світі датської генетики. Тому ми закуповували Danbred і продовжували покращувати генетичні дані нашого поголів’я, дотримуючись усіх технологічних вимог по селекційній роботі. На свинокомплексі намагаємося отримати достатню кількість племінного високоефективного поголів’я, яке буде доступно й іншим українським виробникам», — підкреслив аграрій.


Як повідомлялося раніше, KSG Agro за підсумками 2019 р збільшив обсяг продажів свинини до 100 066 тонн в порівнянні з 93 тис. тонн, вироблених в 2018 р. Таким чином, зростання обсягу продажів-2019 виріс на 8,2% в порівнянні з аналогічним показником за підсумками 2018 р.


ДОСЬЄ


KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).


Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.


Джерело статті: “https://infoindustria.com.ua/za-pidsumkami-2019-r-ksg-agro-zbilshiv-serednodobovij-pririst-svinej-na-10/”

©1info.net