Кандидат в мери Парижа знявся з виборів через інтимне відео

Кандидат в мери Парижа від партії французького президента Еммануеля Макрона “Вперед, Республіка!” Бенжамен Гріво знявся з виборів.

Об этом сообщает Руспрес

Це сталося після появи в інтернеті інтимного відео з його участю, повідомляє 1NEWS.

“Вчора була зроблена ганебна атака, яка поставила під сумнів моє особисте життя. Моя родина не заслуговує цього. Ніхто не повинен зазнавати такого насильства”, — заявив Гриво.

Інтимне відео і декілька повідомлень, які Гриво, імовірно, відправив якійсь жінці в травні 2018 року, стали поширюватися в інтернеті 12 лютого. Політик не оскаржував їх справжність.

Російський художник-акціоніст Петро Павленський, який живе у Франції, заявив Libеration, що це він опублікував повідомлення і відео за участю Гріво. За його словами, він отримав їх від жінки, яка перебувала у відносинах з політиком.

Павленський додав, що за допомогою публікації компромату хотів викрити “лицемірство” Гріво: “Він постійно спирається на сімейні цінності, каже, що хоче бути мером сімей і наводить як приклад свою дружину і дітей. Я не проти того, щоб люди мали сексуальне життя… але вони повинні бути чесними”.

Петро Павленський отримав політичний притулок у Франції в 2017 році. Він виїхав з Росії, після того, як акторка “Театра.doc” Анастасія Слоніна звинуватила його в сексуальних домаганнях і побитті її друга. Павленський назвав звинувачення політично мотивованими.

У Росії Павленський був фігурантом двох кримінальних справ — про вандалізм за акцію “Свобода” (її учасники палили покришки на мосту в Петербурзі) і про пошкодження об’єкта культурної спадщини за акцію “Загроза” (Павленський підпалив двері будівлі ФСБ в Москві). У першій справі художника звільнили від покарання за закінченням терміну давності, у другій призначили штраф.

У жовтні 2017 року Павленський підпалив будівлю Банку Франції. Він пояснив акцію тим, що банк знаходиться на місці Бастилії (“символу абсолютної монархії”) і є “одним з основних символів окупації Парижа”. Художник 11 місяців провів у в’язниці. У січні 2019 року суд визнав його винним у підпалі і призначив умовне покарання.



Джерело: УНН

Джерело статті: “https://1news.com.ua/svit/kandydat-v-mery-paryzha-znyavsya-z-vyboriv-cherez-intymne-video.html”

©1info.net