Презентовано смартфон на Windows 10 з підтримкою Android

Emperion Nebulus створений за підтримки Microsoft / фото Emperion
Emperion Nebulus створений за підтримки Microsoft.

Emperion Nebulus створений за підтримки Microsoft / фото Emperion

Компанія Emperion підтвердила розробку смартфона Nebulus, який використовує архітектуру ARM, при цьому пристрій працює під управлінням операційної системи Windows 10 on ARM.

Об этом сообщает Роспрес

Головним недоліком смартфона є неможливість здійснювати за нього дзвінки в звичайній мережі. При цьому ключовою перевагою пристрою стане можливість запускати додатки Android без перемикання між операційними системами, пише ixbt.com.

Пристрій побудований на базі розігнаної однокристальної системи Snapdragon 845, при цьому використовується власний програмний інтерфейс виробника. Emperion заявила, що «Microsoft зіграла дуже важливу роль у тому, щоб допомогти створити пристрій» .

Emperion планує продавати смартфон через свій веб-сайт і в даний час веде переговори з оператором стільникового зв’язку у Великобританії. Також компанія планує продавати пристрій у США.

Emperion Nebulus зможе перемикатися в режим робочого столу через USB-C або по бездротовому каналу, використовуючи для цього монітор. Розробники обіцяють підтримку десктопних додатків для Windows, додатків з магазину Microsoft, а також підтримку додатків та ігор для операційної системи Android.

Поки що інші характеристики пристрою не повідомляються, але відомо, що користувачі зможуть встановити карту пам’яті ємністю до 2 ТБ.

Що стосується дзвінків, то виробник пропонує використовувати для цього месенджери, оскільки пристрій оснащений підтримкою LTE.



Джерело статті: “https://www.unian.ua/economics/telecom/10881839-prezentovano-smartfon-na-windows-10-z-pidtrimkoyu-android.html”

©1info.net