В Італії коронавірусом заразився перший професійний футболіст – ЗМІ

Від коронавірусу в Італії померло 12 осіб
Від коронавірусу в Італії померло 12 осіб

Гравець "Пьянезе" із третього італійського дивізіону – Серії С – Кінг Удо заразився коронавірусом SARS-CoV-2, про це пише італійське видання La Nazione.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

У неділю 23 лютого Удо пропустив матч своєї команди проти "Ювентуса" U23 через температуру і загальне нездужання.

Нападник добровільно помістив себе на карантин. Тест на коронавірус показав позитивний результат.

Удо помістили в інфекційне відділення, наразі футболіст почувається добре.

Гравців команди, у якій виступає Удо, також поміщено на карантин. У футболістів молодіжної команди "Ювентуса" немає жодних симптомів коронавірусу, але клуб стежить за їхнім станом.

Наприкінці грудня 2019 року в китайському місті Ухань (провінція Хубей) із населенням 11 млн людей уперше підтвердили новий тип коронавірусу SARS-CoV-2, який зумовлює атипову пневмонію (спочатку вірус дістав назву 2019-nCoV). 30 січня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила спалах коронавірусу медичною надзвичайною ситуацією, що має міжнародне значення.

Станом на кінець доби 26 лютого в Китаї зареєстровано 78 497 випадків зараження коронавірусом, 2744 людини померли, 32 495 пацієнтів вилікувалися. За межами материкового Китаю зареєстровано 2918 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію у 37 країнах, 43 людини померли.

Станом на 27 лютого кількість заражених новим коронавірусом SARS-CoV-2 в Італії зросла до 474, 12 осіб загинули.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/sport/-v-italiji-koronavirusom-zarazivsja-pershij-profesijnij-futbolist-zmi-1488798.html”

©1info.net