Астрологи попередили українців про 5 найнебезпечніших днів у березні


Астрологи попередили українців, що у березні п’ять днів будуть дуже небезпечними.

Об этом сообщает Руспрес

6 березня – день зриву планів

Поки Місяць зростає і знаходиться в Знаку Рака, можуть відбутися самі дивні речі в роботі і в бізнесі, в любові. Цілком можливо, що заплановане на цей день зірветься, з’являться якісь нові проблеми і нові змінні в рівнянні. Дуже часто в такі дні ми самі себе накручуємо і шукаємо привід чогось не робити, але в цей раз краще не відмовлятися від задуманого. В іншому випадку повернути удачу буде вкрай непросто. Наприклад, якщо ви хотіли довше попрацювати, варто це зробити. Якщо ви обіцяли допомогти близькій людині з справами, краще не відмовлятися від обіцянок. Так ви можете внести розлад у відносини.

13 березня – п’ятниця 13

Це буде найнебезпечніша п’ятниця не лише березня, але і всієї весни 2020 року в цілому. Незважаючи на позитивний настрій Місяця в цей день, проблеми можуть з’являтися буквально з нізвідки. Вирішувати їх варто максимально швидко, не відкладаючи нічого на потім. Наприклад, якщо друга половинка почне пред’являти претензії, варто задуматися про те, чи правильно ви все робите у стосунках. Якщо ж негаразди почнуть з’являтися в бізнесі або на роботі, то також краще кидати всі сили на їх швидке вирішення. В цей день залишитися на плаву вийде у відповідальних людей, які вміють змушувати себе діяти, незважаючи на втому та бажання відпочити в п’ятничний вечір.

19 березня – час творчого застою

19 числа багато людей можуть відчути проблеми, пов’язані з пам’яттю. Це відіб’ється на інтелектуальній роботі, творчості та навчанні. Студентам у цей день бажано не займатися підготовкою до іспитів, а сфокусуватися на чому-небудь іншому. Важче буде йти робота у тренерів, у тих, хто навчає інших людей і дає нові навички. Краще не перевантажувати себе роботою і більше відпочивати в цей четвер. Якщо на цей день у вашому графіку випаде вихідний, то можна буде обійти стороною багато неприємностей. Зробіть в цей день прибирання за правилами фен-шуй, якщо буде можливість, оскільки ця дія поверне контроль над енергетикою.

24 березня – день потужного енергетичного дисонансу

Місяць буде в самому початку фази зростання, тому що станеться її оновлення. Це несприятливий Молодик, тому що супутниця Землі буде перебувати в Знаку Овна. День принесе нам багато проблем і негараздів, особливо в плані емоційного стану і здоров’я. Багато людей відчують безпричинну тривогу, а реальні проблеми будуть ставати ще більш неприємними, ніж є насправді. Астрологи радять уникати поспішного прийняття рішень, а також прагнути до взаєморозуміння з оточуючими. Будь-які сварки можуть привести до дуже неприємних наслідків.

28 березня – час спалахів ревнощів і заздрості

Телець і зростаючий Місяць не поєднуються один з одним. Через це 28 числа відбудеться безконтрольне підвищення ревнощів і бажання критикувати один одного. Для закоханих це буде день справжніх випробувань. Тим, хто вже давно перебуває у відносинах, можна не переживати сильно, а от людям, які тільки з’їхалися або переживають період прохолоди, краще стежити за словами і вчинками. Також деякі проблеми можуть зустрітися на шляху у людей, схильних до заздрості. Їх продуктивність сильно впаде, а настрій погіршиться. Можливі зриви планів і поява нових конфронтацій.


Джерело статті: “https://pogliad.ua/news/life/cikave/astrologi-poperedili-ukrayinciv-pro-5-naynebezpechnishih-dniv-u-berezni-385434”

©1info.net