Українка, яка відмовилася евакуюватися з Китаю без своєї собаки, поскаржилася на байдужість

За словами дівчини, у неї немає абсолютно жодної інформації — про евакуацію нічого не чути.

Анастасія Зінченко з собакою / instagram.com/nastyazinchenko

Українка Анастасія Зінченко, яка відмовилася від евакуації з Китайського Уханя, тому що їй не дозволяли взяти з собою собаку, поскаржилася, що її ситація так і не вирішилася. Більше того, про її історію всі забули.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

У своєму Instagram дівчина повідомила, що з 1 березня офіційно введено заборону на ввезення тварин в Україну з Китаю.

«Через 2 тижні після того, як мені подзвонив президент і пообіцяв допомогти, забрати мене з собакою, через два тижні Україна ставить заборону. Причиною якої є випадок у Гонконгу, у собаки підозра на коронавірус. І чомусь лише Україна поставила таку заборону. Зі мною ніхто не зв’язувався, мені не дзвонили вже протягом тижня, історія лиш стала гучною, і потім згасла. Ані про евакуацію нічого не чути, ані про те, що нам робити далі», — написала вона.

«Україна знову дотягла з евакуацією до такого моменту, коли на ряду стоять вже нові проблеми. Якщо б все зробили протягом першого тижня, коли я звернула за допомогою і мені пообіцяли, вже все забулося б і я скорше була вдома. Новин у мене немає абсолютно жодних наразі, що буде далі. Скільки триватиме карантин у Китаї і як я потраплю додому», — продовжила українка.

Зінченко розповіла, що з продуктами харчування, проблем у неї зараз немає. Але є проблеми з питною водою.

«Я не винна в тому, що одна єдина з людей, яких евакуювали з Уханя, відмовилася летіти без своєї собаки, відмовилася її кинути, і винесла цю проблему на загальний огляд. І навіть при такому ряді проблем, я її не кину, і я знаю що мене підтримає моя сім’я, мої близькі люди і ті, у кого теж є домашні тварини і усвідомлюють, що вони несуть за них відповідальність, в першу чергу, як за свого члена сім’ї», — уклала вона.

Нагадаємо, Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів 2 березня ввела тимчасову заборону на ввезення домашніх і диких м’ясоїдних тварин з Китаю. Під заборону потрапляють коти і собаки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

1 березня офіційно ввели заборону на ввезення тварин в Україну з Китаю. Цікаво виходить адже, так? Через 2 тижні після того, як мені подзвонив президент і пообіцяв допомогти, забрати мене з собакою, через два тижні Україна ставить заборону. Причина якої, є випадок у Гонконгу, у собаки підозри на коронавірус. І чому то тільки Україна поставила таку заборону. Зі мною ніхто не зв’язувався, мені не дзвонили вже протягом тижня, історія лише стала гучною, і потім згасла. Ні про евакуацію нічого чути, ні про те, що нам робити далі. Україна знову дотягла з евакуацією до такого моменту, коли на ряду стоять вже нові проблеми. Якщо б все зробили протягом першого тижня, коли я звернула за допомогою і мені пообіцяли, вже все забулося і я скорше була вдома. Новин у мене немає абсолютно ніяких зараз, що буде далі. Скільки триватиме карантин у Китаї і як я потраплю додому. Варіанти є, але це все лише тільки теорії. Це може тривати ще близько місяця (в кращому випадку). Вдома на карантині я і Міша з 20 січня. 19 лютого, в день евакуації українців) я вдома і виходити на вулицю не можна. З продуктами харчування, проблем зараз немає. Є проблема з питною водою, її я постараюся вирішити теж в найближчі дні, тому що вона закінчилася, але охорона будинку не змогла мені допомогти в цьому і вийти теж не дозволила. Знаєте, що ще хотіла б додати. Я не винна в тому, що одна єдина з людей, яких евакуювали з Ухань, відмовилася летіти без своєї собаки, відмовилася її кинути, і винесла цю проблему на загальний огляд. І навіть при такому ряді проблем, я її не кину, і я знаю що мене підтримає моя сім’я, мої близькі люди і ті, у кого теж є домашні тварини і дають собі звіт у тому, що вони несуть за них відповідальність, в першу чергу, як за свого члена сім’ї.

©1info.net