Колеги хворого на коронавірус нардепа кнопкодавили замість нього, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що колеги хворого на коронавірус нардепа Сергія Шахова кнопкодавили замість нього у Верховній Раді, поки його самого там не було. Про це голова держави сказав у відео звернені до українців ввечері у середу, 18 березня.

Об этом сообщает Преступная Россия

«На жаль, його тест на коронавірус показав позитивний результат. Пана Шахова ізольовано. Вчора у системі Рада була зареєстрована його персональна картка для голосуваня. Його колеги кнопкодавили, на жаль. Та на щастя, депутата Шахова не було у залі засідань Верховної Ради», – сказав президент.

Зеленський запевнив, що всі, хто контактував із хворим на коронавірус народним встановлені і будуть протестовані.

«Встановлено повний список осіб, з якими він (Шахов – Ред.) контактував останнім часом. Усі вони пройдуть швидкий тест на коронавірус», – сказав голова держави.

Як інформував ZAXID.NET, в народного депутата члена депутатської групи «Довіра» Сергія Шахова виявили коронавірус. Сам нардеп спочатку заперечував наявність захворювання, але зрештою визнав діагноз. Шахов повідомляв, що востаннє був у Верховній Раді 6 березня. Водночас громадський рух «ЧЕСНО» інформував, що нардеп 12 березня відвідував засідання екологічного комітету.

Колега Шахова по комітету Олександр Маріковський повідомив, що парламентар повернувся з Європи 11 березня.

У зв’язку з цим у Верховній Раді перевірять спікера Дмитра Разумкова та депутатів, які контактували із зараженим коронавірусом нардепом Сергієм Шаховим



Джерело статті: “https://zaxid.net/kartka_hvorogo_na_koronavirus_deputata_golosuvala_v_radi__zelenskiy_n1499521”

©1info.net