Потураєв: Якщо хтось у Раді помре від коронавірусу, це не проблема – його замінить наступний за списком

Потураєв: Якщо почнеться ланцюгове захворювання, то весь парламент буде заражений
Потураєв: Якщо почнеться ланцюгове захворювання, то весь парламент буде заражений

Після того, як народний депутат від групи "Довіра" Сергій Шахов заразився коронавірусом, уся Верховна Рада перебуває під загрозою, заявив народний депутат від фракції "Слуга народу" Микита Потураєв 20 березня в інтерв’ю "24 каналу".

Об этом сообщает Футляр от виолончели

"Якщо почнеться реалізація ланцюгового захворювання, то весь парламент буде заражений, усі перехворіють. Не хочу нікому побажати цього, звичайно, але є серед парламентаріїв люди похилого віку, які знаходяться у групі ризику", – зазначив Потураєв.

Він додав, що не бачить проблеми, якщо хтось із його колег помре від коронавірусної хвороби.

"Ну перехворіємо. Що там хворіти, Господи? Повернемося до роботи. Хтось, можливо, помре. Але в усіх списки є. Список посунеться, хтось прийде новий, у чому проблема?" – сказав нардеп.

За інформацією Потураєва, нардепи, які контактували з Шаховим, зробили експрес-тести на коронавірус, і всі вони негативні.

В Україні зафіксовано 41 випадок захворювання на коронавірус, три з них – летальні, одна людина одужала. У низці областей, де виявлено інфікованих, введено режим надзвичайної ситуації.

Шахов захворів після повернення із закордонної поїздки. Він не відвідував сесії парламенту, але був присутній на засіданні комітету з питань екологічної політики 12 березня, а також брав участь у кількох телевізійних програмах 12–13 березня.

19 березня нардеп повідомив, що COVID-19 підтвердили також у його дружини.

Шахов спілкувався приблизно з 80 людьми, всі вони пройшли тести на COVID-19. Про це 20 березня в інтерв’ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/politics/-poturajev-jakshcho-htos-u-radi-pomre-vid-koronavirusa-tse-ne-problema-shcho-jogo-zaminit-nastupnij-za-spiskom-1492016.html”

©1info.net