Українське агентство розробило для Monobank маркетингову стратегію за 120 тисяч доларів



Monobank підписав договір з українським рекламним агентством Banda на маркетингове партнерство, також банк сплатив 120 тисяч доларів за раніше проведену підготовку маркетингової стратегії.

Об этом сообщает Преступная Россия


Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський в Facebook.


Гороховський повідомляє, що підготовка до співпраці тривала майже півроку, а за результатами першого варіанта стратегії від Banda Monobank вирішив припинити співпрацю.


"На цьому тижні ми підписали договір на маркетингове партнерство з агентством Banda. Підготовка до цієї співпраці велась майже пів року і для Banda це був дуже яскравий і нервовий період…. Ми оплатили астрономічний чек агентства 120 тисяч доларів за підготовку маркетингової стратегії і робота почалася …. Результати аналізу фокус-групи і перший варіант стратегії Banda представила на початку грудня і була звільнена.




…В кінці ми сказали хлопцям дослівно наступне:" Це дуже хороша робота, але ми відчуваємо, що ви хочете, щоб ми прийняли рішення серцем, а ми хочемо прийняти його головою", — пише Гороховський.



Спочатку агентство хотіло повернути гроші банку, проте в Monobank відмовилися, через три місяці Banda представила ще 2 варіанти стратегії, які влаштували банк.


"Ми зібралися в нашому київському офісі … приїхали майже всі мої партнери, а від Banda була та ж команда, яку ми бачили в грудні. Презентація тривала дві години. Приблизно на п’ятнадцятій хвилині презентації я виявив, що у мене "метелики у животі", — пише Гороховський.


"Вони зробили два варіанти подачі рекламної кампанії — обидва на оцінку 12 за десятибальною шкалою. Запропонували шість креативних ініціатив, деякі з яких ми почнемо вже скоро. Ну і найнесподіваніше — вони придумали для нас банківський продукт … Контракт підписаний", — резюмує Гороховський.



Економічна правда


Джерело статті: “https://www.epravda.com.ua/news/2020/04/21/659636/”

©1info.net