Марічка Падалко показала себе у 19 років з пишними щічками і довгим волоссям

Марічка Падалко показала себе у 19 років з пишними щічками і довгим волоссям
Марічка Падалко показала себе у 19 років з пишними щічками і довгим волоссям

Ведуча "ТСН.Ранок" Марічка Падалко пригадала свої юнацькі роки.

Об этом сообщает Руспрес

На сторінці у фотоблогу зірка каналу "1+1" розмістила світлини, де постає 19-річною дівчиною. Падалко дещо відрізняється від себе теперішньої – у неї на знімках 25-річної давнини довге кучеряве волосся та пишні щічки.

Марічка Падалко_3

Цікаво, що на знімках Падалко позує поруч зі старшою сестрою Майкла Джексона Ла Тойєю. Фотографії були зроблені у Чорнобилі.

"Ці фото зроблені в Чорнобильській зоні 1995 року. Мені тут 19 років, поруч – Ла Тойя Джексон. Кількома місяцями раніше я повернулася з навчання в США, і організатори концерту сестри Майкла Джексона запросили мене бути її перекладачем. Перший казус стався десь на трасі, дорогою з Борисполя до Славутича. В першому в моєму житті лімузині перша в моєму житті світова зірка попросила мене передати організаторам, щоб ми "зупинилися на заправці, бо потрібно… в особистих справах". Хто не пам’ятає, 25 років тому в нас не було таких вишуканих сервісів. Предметом розкоші були різнокольорові двубортні піджаки, бажано малинові. Тому і я, і охорона, як видно на фото, — при повному параді. А от громадські вбиральні тоді були ще не доступні. Тому запропонована мені організаторами відповідь: "В кущі" не підлягала адекватному перекладу. Ми всі тоді дотерпіли до готелю", — поділилася спогадами Марічка.

Марічка Падалко_4

Ведуча додала, що у ті часи до Чорнобильської зони приїжджало багато відомих людей, приміром Ла Тойя виступала на закритті дитячого фестивалю.

"Багато років я вважала роботу з Ла Тойєю найзірковішою подією в своєму житті і довго не могла отямитися. Ця красива історія про Чорнобильську зону частково витіснила важкі спогади про евакуацію з Києва, передчасну смерть дяді-ліквідатора і ті наслідки, які наше здоров’я отримало на все життя", — зауважила знаменитість.

Марічка Падалко_2

Нагадаємо, що не так давно Марічка Падалко поділилася світлинами, де постає у сукні та кросівках на фоні ставка. Ведуча показала, як проводить час в умовах карантину.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/marichka-padalko-pokazala-sebe-u-19-rokiv-z-pishnimi-schichkami-i-dovgim-volossyam-1535925.html”

©1info.net