Харківська Школа Архітектури анонсує День відкритих дверей online

16 травня Харківська Школа Архітектури анонсує перший День відкритих дверей online. В програмі – екскурсія школою, зустрічі та можливість задати питання про умови вступу на магістратуру та бакалаврат тьюторам, дискусія «Архітектори PRO» про розвиток та майбутнє професії за участі архітектора, співзасновника ХША та бюро Drozdov&Partners Олега Дроздова, співзасновникаа BurØ (Бюро О), Антона Олійника та засновника Balbek Bureau Вячеслав Балбека.

Об этом сообщает Компромат ГРУ

Організатори просять зареєструватися усіх охочих відвідати подію за посиланням.

«Ми не маємоможливості відкрити двері школи фізично, тож відкриваємо їх у віртуальному просторі, – ділиться Олександра Нарижна, архітекторка та урбаністка, перша проректорка ХША, – хочемо познайомитися з нашими майбутніми студентами та всіма, хто цікавиться освітніми програмами ХША, розповісти умови вступу та дати можливість всім отримати відповіді на хвилюючі запитання».

З 13:00 до 17:30 всі бажаючі зможуть потрапити на лекції чи зустрічі, обрати актуальні для себе теми, задати будь-які запитання щодо умов вступу на Бакалавріат та підготовчий Нульовий рік, а також на програму Магістратури, що наразі відкривається.

«Програма магістратури буде корисною для випускників бакалаврату архітектури зі всієї України та всіх, хто давно замислювався про те, щоб поглибити свої професійні знання та навички, а також стати спроможним до великих змін та проєктів, – розповідає архітектор та співзасновник ХША Олег Дроздов, – Цього року ми робимо знижку для вступників на програму, бо хочемо дати можливість майбутнім лідерам професії не відкладати свою освіту та стати професійним архітектором».

ХША вже приймає заявки на магістратуру та надає консультації. Подробиці та умови вступу з’являться на сайті ХША.

«На дискусії “Архітектори PRO” ми поговоримо про майбутнє, бо наш студент — це людина, що працюватиме із майбутнім, а ХША — це інституція, що готує студентів до майбутнього з точки зору практик сьогодення — розказав модератор дискусії Дмитро Заєць, – крім того, звісно, поговоримо про кризу української освіти».

Програма заходу:

13:00-13:45

Як і де навчаються студенти — online екскурсія будівлею ХША
Студійний простір, майстерні, неформальні вечірки та життя школи.

14:00-15:00

Набір 2020 року — бакалаврат та магістратура
Презентація освітніх програм від команди школи

15:00-15:30

Питання та відповіді — як успішно вступити до ХША та що для цього потрібно?
Консультація зацікавлених та абітурієнтів: як підготуватися до творчого конкурсу та чого не варто боятися
16:00-17:30

Архітектори PRO
Дискусія з архітекторами про професію та її розвиток, майбутнє студентів та майбутнє архітектури.
За всіма питаннями: +38 066 0 700 555, [email protected]

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


Джерело статті: “https://hmarochos.kiev.ua/2020/05/13/harkivska-shkola-arhitektury-anonsuye-den-vidkrytyh-dverej-online/”

©1info.net