Перший заступник голови Офісу президента Трофімов запустив Telegram-канал

Сергій Трофімов говорить, що до сьогодні його не було у соцмережах — Перший заступник голови Офісу президента Трофімов запустив Telegram-канал
Сергій Трофімов говорить, що до сьогодні його не було у соцмережах — Перший заступник голови Офісу президента Трофімов запустив Telegram-канал
Сергій Трофімов говорить, що до сьогодні його не було у соцмережах


Трофімов запускає телеграм-канал, щоб видавати інформацію про регіональну політику з перших вуст

Об этом сообщает FIB


Перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов відкрив канал в соціальній мережі «Telegram». Про це Сергій Трофімов сказав в інтерв’ю в програмі «У гостях у Дмитра Гордона».


«Мене нема і не було в соцмережах. Не моя історія просто, я не бачу в цьому для себе якоїсь цінності. Тому не сиджу, чи не пощу, не коментую, не живу цим життям і спокійний, і щасливий. Інтернет-видання читаю, звичайно», — розповів Трофімов.


На запитання про існування власного телеграм-каналу заступник голови Офісу президента відповів:


«Свого телеграм-каналу не було, але насправді це питання стало настільки гострим, що я, користуючись нагодою, хотів би проанонсувати, що прямо сьогодні його і запущу», — телеграм-канал отримав назву Trofimov.


«Я хотів би все-таки від себе, якщо це стосується мене і моєї роботи, виставляти в «ефір» і видавати найактуальнішу і релевантну інформацію, на основі якої можна було б робити висновки, знайомитися з частиною моєї роботи, розуміти, що відбувається в регіональній політиці», — пояснив мету запуску каналу Трофімов.








Нагадаємо, Сергій Трофімов був призначений першим заступником глави Офісу президента 21 травня 2019 року. Народився у Запоріжжі, закінчив Запорізький будівельний технікум і бізнес-школу «Міжнародний інститут менеджменту».


До перемоги Зеленського на президентських виборах Трофімов з 2005 року працював у ТОВ «Студія Квартал 95». З 2007 до 2019 рроку був виконавчим продюсером студії. Під час виборчої кампанії в штабі Зеленського очолював неформальну групу «Квартал». Наразі в Офісі президента відповідає за регіональну політику.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/country/society/pershiy-zastupnik-golovi-ofisu-prezidenta-trofimov-zapustiv-telegram-kanal-679709.html”

©1info.net