Не так, як усі: експерт назвав головний принцип «непопсової подорожі»

Експерт у сфері туризму поділився секретом "непопсового" відпочинку / фото УНІАН
Він зазначив, що не є прихильником відпочинку на півдні в розпал сезону.

Експерт у сфері туризму поділився секретом "непопсового" відпочинку / фото УНІАН

Якщо проводити свій відпочинок протилежно тому, як це робить більшість людей, то популярне місце може відкритися з іншого боку.

Про це в інтерв’ю сайту УНІАН розповів організатор авторських турів по Україні Микола Іващенко.

Об этом сообщает Репортер

Він зазначив, що не є прихильником відпочинку на півдні в розпал сезону.

«На піску – градусів на п’ять спекотніше, ніж у Києві. Море відносно дрібне, «екскурсійки» практично немає. Весь відпочинок: поїв – полежав на пляжі. І не треба забувати про комарів і про те, що за холодної весни море прогріється ближче до осені», – пояснив свою позицію експерт.

Він вважає, що в спекотну пору року краще поїхати не на південь, а на північ або повище в гори.

«Перший принцип непопсової подорожі – бути в протифазі. Більшість живе в певному ритмі, вільні дні – субота і неділя, відпустка влітку. Якщо ти відпочиваєш в іншому ритмі, то популярне місце відкривається з іншого боку. Минулого року ми були в Затоці 31 серпня, і там не було людей. Це важко уявити, але всі виїхали. Ми зустрічали світанок взимку на Говерлі, і я думаю, що 95% туристів не бачили вершину такою красивою…», – поділився спогадами Іващенко.

Повну версію інтерв’ю читайте на сайті УНІАН.

Як повідомляв УНІАН, за словами міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка, найбільше в Україні, як і в усьому світі, від коронавірусу і обмежувальних карантинних заходів постраждали туристична галузь, ресторанно-готельний бізнес і транспорт.

У зв’язку з цим Кабінет міністрів активно обговорює механізми прямого стимулювання розвитку внутрішнього туризму в Україні.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм канал УНІАН.Туризм.



Джерело статті: “https://www.unian.ua/tourism/news/kudi-pojihati-vidpochiti-v-ukrajini-vlitku-yak-podorozhuvati-novini-11018093.html”

©1info.net