Зеленському вдалося зробити притомну заяву про Порошенка та Байдена

Picture
Picture

Президент України Володимир Зеленський закликає, щоб Україну не втягували у президентську кампанію в США, і заперечує свою причетність до появи записів розмов між п’ятим президентом України Петром Порошенком і ексвіце-президентом США Джо Байденом.

Об этом сообщает Репортер

Про це він сказав в інтерв’ю британському The Telegraph по Skype.

"Навіщо потрібно знову втягувати в це Україну? Зараз ми насолоджуємося двопартійною підтримкою в США, як в Конгресі, так і в Сенаті. У нас є підтримка президента. Ці записи не є чимось пріоритетним", — сказав Зеленський.

Він підкреслив, що Україна не хоче впливати на внутрішньополітичну чи зовнішньополітичну ситуацію в будь-якій країні, або на процес виборів в будь-якій країні. "Ми — незалежна держава. Сполучені Штати Америки — незалежна країна", — зазначив Зеленський.

"Послухайте, я нічого не знаю про деталі цієї угоди. І чи була ця угода досягнута або відкинута, і чи існувала взагалі ця угода. Мене цікавить тільки те, як можна було підслухати, записати на плівку офіс президента України", — заявив глава держави.


Джерело статті: “http://www.bagnet.org/news/politics/1283534/zelenskomu-vdalosya-zrobiti-pritomnu-zayavu-pro-poroshenka-ta-baydena”

©1info.net