В Україні створили орган, який захищатиме права ветеранів та їхніх сімей

В Україні створили орган, який захищатиме права ветеранів та їхніх сімей
В Україні створили орган, який захищатиме права ветеранів та їхніх сімей

Президент України Володимир Зеленський створив Консультативну раду у справах ветеранів війни та сімей загиблих захисників України. Указ набрав чинності з моменту його публікації.

Об этом сообщает Преступная Россия

Відповідний указ №209/2020 від 2 червня розміщений на сайті Офісу президента.

Зазначається, що відомство створили, як консультативно-дорадчий орган при президентові України. Мета його створення – забезпечити захист прав, свобод і законних інтересів ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників України та учасників бойових дій на території інших держав, а також осіб, незаконно утримуваних на тимчасово окупованій території України.

Головою Консультативної ради призначили Сергія Куніцина. Також указом затверджено персональний склад Консультативної ради.
Президент доручив голові Консультативної ради y тижневий строк розробити проект положення про цю раду.

Раніше повідомлялося, що на засіданні Кабінету міністрів України 20 травня призначили нового заступника міністра у справах ветеранів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровизації (CTDO. Посаду тепер обіймає Володимир Левчук.


Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/v-ukrayini-stvorili-organ-yakiy-zahischatime-prava-veteraniv-ta-yihnih-simey-1558509.html”

©1info.net