У Полтавській області чоловік погрожував підірвати кол-центр «102», якщо йому не зателефонує колишня

У Полтавській області чоловік погрожував підірвати кол-центр "102", якщо йому не зателефонує колишня
У Полтавській області чоловік погрожував підірвати кол-центр "102", якщо йому не зателефонує колишня

На Полтавщині чоловік зателефонував до поліції з вимогою, щоб ті змусили його колишню дружину та сина зателефонувати. В іншому випадку він погрожував підірвати кол-центр ”102”.

Об этом сообщает Русский слон

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

За інформацією, дзвінок із погрозами надійшов ввечері.

Поліція області негайно розпочала розшук телефонного ”мінувальника” і впродовж години особу було встановлено. Ним виявився житель Кременчука, 1969 року народження.

”Чоловіка знайшли за місцем його мешкання. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проведення огляду приміщення вибухонебезпечних предметів не виявлено”, — повідомив начальник відділення №1 Кременчуцького відділу поліції Араік Кочкадамян.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 259 ККУ (Умисно неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян). Якщо його провину доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 6 років. Тривають слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що анонім повідомив про те, що у Львові, одразу у трьох десятках супермаркетів закладено вибухівку.


Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/u-poltavskiy-oblasti-cholovik-pogrozhuvav-pidirvati-kol-centr-102-yakscho-yomu-ne-zatelefonuye-kolishnya-1562373.html”

©1info.net