WBO наполягає на поєдинку Джошуа з Усиком до об’єднавчого бою за звання абсолютного чемпіона світу з Ф’юрі

Президент Всесвітньої боксерської організації (WBO) Франсиско Валькарсель вчергове нагадав, що Олександр Усик є обов’язковим претендентом на чемпіонський титул WBO у суперважкій вазі.

Об этом сообщает Редакция


І нинішній володар поясу чемпіона в цій вазі Ентоні Джошуа повинен захистити титул в бою з українцем, перш ніж проводити об’єднувальний поєдинок з Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу.


"Мені хочеться побачити бій за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі між Джошуа і Ф’юрі, але спочатку має бути обов’язковий захист титулу WBO", — написав Валькарсель у Twitter.


Love to see WBO unified champion @anthonyfjoshua fighting WBO former and current WBC champion @Tyson_Fury for the undisputed heavyweight champion of the world, but WBO mandatory should be next @JakeNDaBox @DanRafael1 @ChavaESPN @osunaespn @pugboxing

— Paco Valcárcel, Esq. (@PacoValcarcel) June 11, 2020


Раніше повідомляли, що Джошуа і Ф’юрі погодили проведення бою в 2021 році. Британці згодні на два поєдинки. Зараз Джошуа володіє поясами IFB, WBO, WBA і IBO у суперважкій вазі, а Ф’юрі — володар титулу WBC.


При цьому Джошуа повинен ще провести обов’язковий захист чемпіонського титулу IBF в бою з болгарином Кубратом Пулєвим.


У свою чергу, Усик у наступному поєдинку повинен зустрітися з Дереком Чісорою. Бій було заплановано на 23 травня у Лондоні, але поєдинок перенесли через пандемію коронавірусу.


Джерело статті: “https://ukr.lb.ua/sport/2020/06/12/459671_wbo_napolyagaie_poiedinku_dzhoshua_z.html”

©1info.net