У Бердянську школи та дитсадки закрили на карантин

У Бердянську Запорізької області закрили на карантин всі школи і дитячі садки. Через зростання захворюваності на ГРВІ припинили роботу також десятки дитячих закладів у Запоріжжі та області. Про це повідомляє Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України, пише 1NEWS, посилаючись на Gazeta.ua.

Об этом сообщает http://rentmarketers.org


Як зазначається, дитячі заклади в Бердянську закриті на карантин до 31 січня через високий рівень захворюваності на ГРВІ. Крім того, внаслідок зростання захворювання на вірусні інфекції припинено роботу 51 класу в 27 школах області, з яких 23 навчальних заклади Запоріжжя, а також школи Василівського, Вільнянського, Запорізького та Чернігівського районів.


У Запорізькій області також закриті на карантин ще 4 школи, а саме Тимошівська, Молочанська , Новоолексіївська та Владівська.


За даними Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України, у школах відсутні 8,4% учнів, з них 6,3% через захворюваність на ГРВІ.


У Житомирі зупиняють навчання у школах. Через грип і ГРВІ відсутні вже 3,8 тис. учнів. Це від 20% до 30% учнів у дванадцяти школах.



Джерело статті: “https://1news.com.ua/ukraine/u-berdyansku-shkoly-ta-dytsadky-zakryly-na-karantyn.html”

©1info.net