Пасажирський літак з 83 людьми на борту розбився в Афганістані

Лайнер виконував рейс з Кабула в Герат.

Пасажирський літак авіакомпанії Ariana Afghan Airlines розбився на сході Афганістану, у результаті чого загинули 83 людини, передають з посиланням на місцевий телеканал 1TV.

Об этом сообщает http://moneynetnews.com

Зокрема, представник губернатора Газні Аріф Нурі поінформував, що авіакатастрофа сталася у районі Дех Як провінції Газні.

Видання The Mirror повідомляє, що на борту лайнера перебували 83 людини. Він виконував рейс з Кабула в Герат. Так, аварія сталася у віддаленій місцевості. Влада Газні направила рятувальників на місце падіння літака, однак вони поки що не дісталися до нього.

Також вказано, що першими до місця катастрофи прибули бойовики Талібану. Вони спробували загасити пожежу, яка виникла на місці падіння лайнера.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/pasazhyrskyi-litak-z-83-liudmy-na-bortu-rozbyvsia-v-afhanistani-313240.html”

©1info.net