У США зросла кількість загиблих під час пожежі на причалі

У США зросла кількість загиблих під час пожежі на причалі
У США зросла кількість загиблих під час пожежі на причалі
Щонайменше восьмеро людей загинули внаслідок стрімкого поширення пожежі на одному з причалів у американському штаті Алабама в містечку Скотсборро, розташованому на озері Гюнтерсвіль.

Про це повідомляє телеканал WAFF48 з посиланням на місцевих пожежників.

Об этом сообщает http://armrinvesting.com

“Пожежники в окрузі Джексон підтвердили загибель кількох людей в результаті пожежі на причалі для човнів у понеділок вранці”, — йдеться у повідомленні.

WATCH: Sun is up and we’re getting a much better look at the devastation from the overnight fire at the Jackson County Marina. Investigators are still working to determine how many fatalities there are. @waff48 pic.twitter.com/jq26MIJyw2

— Eric Graves WAFF 48 (@ReporterEric) January 27, 2020

За словами рятувальників, семеро людей були госпіталізовані з незначними травмами та ще 7 осіб розшукуються.

BREAKING: Fatal fire at Jackson County Marina. Scottsboro Fire Chief Gene Necklaus tells me he can not confirm the number of dead yet, but 7 people were taken to the hospital and 35 boats are a total loss. Much more information on this devastating fire coming on @waff48 Today. pic.twitter.com/tTB0JoVQvj

— Eric Graves WAFF 48 (@ReporterEric) January 27, 2020

Зазначається, що внаслідок пожежі було загалом зруйновано 35 човнів.

Як поінформував керівник пожежного департаменту Джин Неклаус, підтверджена загибель восьми людей із тих, що вважалися зниклими безвісти. Водночас, за його словами, кількість жертв може зрости, оскільки невідомо, скільки загалом людей було в цей момент на катерах.

"Було врятовано чимало людей, які пострибали в воду", — зауважив у цьому зв’язку заступник шерифа округу Джексон Рокі Харнен.

За інформацією чиновника, декілька людей доставлені до лікарень, дехто з незначними опіками отримав медичну допомогу на місці.

Як зазначають очевидці, вогонь поширився дуже швидко через займання пального в баках катерів. Упродовж 15-20 хвилин полум’я охопило весь док.


Джерело статті: “https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2863923-u-ssa-goriv-prical-e-zagibli-ta-postrazdali.html”

©1info.net