Керівництво ФК “Карпати” свідомо “зливає” команду, – журналіст

Львівський футбольний клуб “Карпати” в останні роки перетворився у сировинний придаток української Прем’єр-Ліги. Тому є підстави казати про те, що керівництво провадить свідому політику на знищення команди.

Об этом сообщает http://marketingmix.com.ua

Про це у прямому ефірі “Народного толк-шоу” на телеканалі НТА заявив телеведучий та футбольний коментатор Ігор Циганик.

“Команда йде на останній сходинці турнірної таблиці, на матчі фактично ніхто не ходить, команда віддала своїх найкращих футболістів. А керівництво клубу замість того, щоб намагатися якось зберегти прописку в еліті на настуний сезон, робить все можливе для того, щоб команда вилетіла. У мене складається враження, що зараз є свідома політика клубу на те, щоб просто вилетіти”, – зазначив Циганик.

“Аудиторія, яка дивиться “Карпати”, зникає. І зараз “Карпати” перетворилися із самобутньої команди в якийсь сировинний придаток до української Прем’єр-Ліги”, – додав журналіст.

Прямий ефір ток-шоу дивіться тут:

Нагадаємо, 23 січня на черговій сесії ЛМР депутати голосували за затвердження проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5. Рішення підтримали тільки 18 депутатів. 13 утримались, не голосували ще 25. Після цього керівництво “Карпат” виступило із заявою, в якій у провалі голосування звинуватило депутата Григорія Козловського.

Після цього Козловський заявив: рішення про надання землі в оренду насправді було аферою, яка завершилася б великими проблемами для всіх футбольних команд міста. Окрім того, політик запропонував альтернативне рішення для порятунку “Карпат”.



Джерело статті: “https://vgolos.com.ua/news/kerivnytstvo-fk-karpaty-svidomo-zlyvaye-komandu-zhurnalist_1158094.html”

©1info.net