Обвалилась частина «стіни Трампа» (відео)

Будівництво нової стіни на кордоні з Мексикою була важливою частиною президентської кампанії Дональда Трампа у 2016 році.

Через сильний вітер впала частина стіни між США і Мексикою, будівництво якої ініціював американський президент Дональд Трамп.

Про це повідомляє The Guardian.

Об этом сообщает http://profitsupernet.com

Сталеві панелі висотою понад 9 метрів почали хилитися під гострим кутом до кордону між каліфорнійським містом Калексіко й мексиканським Мексікалі.

«На щастя, мексиканська влада швидко відреагувала і змогла перекрити рух транспорту на прилеглій вулиці», – повідомили журналістам прикордонники.

За їхніми словами, панелі були вилучені з мексиканського боку й відновлені. На сьогодні будівництво стіни продовжується.

Будівництво нової стіни на кордоні з Мексикою була важливою частиною президентської кампанії Дональда Трампа у 2016 році. Він погрожував оголосити в країні надзвичайне становище, аби отримати 5,7 мільярда доларів з бюджету США, які, за його словами, необхідні для будівництва «гарної» стіни.

Втім, він відмовився від задуму збудувати бетонну стіну: «Стіна може бути зі сталі, а не з бетону, якщо це працюватиме краще».



Джерело статті: “https://www.unian.ua/m/curiosities/10852091-obvalilas-chastina-stini-trampa-video.html”

©1info.net