41-річний чоловік побив пасажира електрички «Львів-Стрий» та поліцейського

На Львівщині правоохоронці затримали 41-річного мешканця Стрийського району, який, перебуваючи у нетверезому стані, побив пасажира електрички, а згодом напав на поліцейського. Тепер чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Як повідомили в поліції Львівщини, до Миколаївського відділення поліції у п’ятницю, 14 лютого, близько 18:00 надійшло повідомлення про те, що в електротязі сполученням «Львів-Стрий» чоловік поводить себе агресивно та перебуває у стані алкогольного сп‘яніння. Працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група прибули на залізничну станцію «Розвадів», припинили правопорушення та доставили 41-річного мешканця Стрийського району до лікарні на освідчення.

Попередньо встановлено, що чоловік конфліктував у вагоні потягу з іншими пасажирами, а також завдав тілесне ушкодження 32-річному мешканцю Стрийського району.

Коли чоловіка доставили у лікарню для медичного освідчення на стан сп’яніння, він і надалі поводився неадекватно, на зауваження правоохоронців не реагував та заподіяв капітану поліції тілесні ушкодження, вдаривши його кулаком в обличчя.

Працівника Миколаївського відділення поліції госпіталізовано з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, перелом спинки носа, струс головного мозку».

Жителя Стрийщини затримали, суд обере йому запобіжний захід. За цими фактами слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.



Джерело статті: “https://zaxid.net/politsiya_zatrimala_41_richnogo_meshkantsya_striyshhini_za_pobittya_pasazhira_elektrichki_ta_politseyskogo_n1497769”

©1info.net