«Називав виродками»: зірка «Шерлока» Фрімен зізнався, що бив власних дітей

"Називав виродками": зірка "Шерлока" Фрімен зізнався, що бив власних дітей
"Називав виродками": зірка "Шерлока" Фрімен зізнався, що бив власних дітей

Англійський актор, зірка серіалу "Шерлок" та стрічки "Гоббіт" Мартін Фрімен зізнався, що є далеко не ідеальним батьком.

Об этом сообщает Роспрес

В інтерв’ю виданню The Sunday Times артист розповів, що вивести з себе його можуть власні діти. І зізнався, що може навіть ляснути малих, якщо ті не слухаються.

"Одне з правил говорить: не бити своїх дітей і не називати їх маленькими виродками. Але, знаєте, я робив і те, і інше. Знаю, що не повинен був так чинити. І не пишаюся цим. Я ляснув їх двічі, а маленькими виродками називав більше двох разів. Хотів, щоб вони зрозуміли. До того ж був занадто нетерплячим і перебував на межі своїх сил … Я завжди відкрито говорив про свої батьківські хиби. Не впевнений, що кричу більше, ніж інші люди, але вже точно частіше в цьому зізнаюся", — поділився Фрімен.

Мартін Фрімен_2

Зірковий батько наголосив, що зовсім не пишається своїм вчинком.

"Очевидно, що це погана ідея — підіймати руку на дітей. Але бувають моменти, коли батьки роблять щось неправильно. І коли дітям буде по 20, вони точно запитають, чому я це зробив. Я зовсім не пишаюся своїм вчинком. Та що зроблено – те зроблено. Але я ніколи цього не повторю. Це не є нормою в нашій родині", — зауважив актор.

Фрімен сказав, що на стійкість та терплячість його діти випробовували лише двічі. Зараз сину актора чотирнадцять, а доньці — одинадцять років.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/nazivav-virodkami-zirka-sherloka-frimen-ziznavsya-scho-biv-vlasnih-ditey-1493205.html”

©1info.net