«Укравтодор» оголосив про рекордно ранній старт дорожніх робіт у 14 областях (карта)

"Укравтодор" оголосив про старт дорожніх робіт у 14 областях / фото УНІАН
Ранній старт, зокрема, зумовлений сприятливими погодними умовами.

"Укравтодор" оголосив про старт дорожніх робіт у 14 областях / фото УНІАН

Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») розпочало ремонтні роботи на 34 дорожніх об’єктах в 14 областях України. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Об этом сообщает Роспрес

Як наголошується в повідомленні прес-служби, рекордно ранній старт таких робіт зумовлений сприятливими для дорожніх робіт погодними умовами і значним обсягом проведених підготовчих робіт, розробленою проектною документацією та проведеними торгами.

«Сприятливі погодні умови дозволяють нам почати дорожній сезон фактично взимку. У 14 областях стартували роботи з будівництва та реконструкції, капітального та середнього ремонту. У всіх регіонах оголошено тендери на виконання Дорожньої стратегії-2020. Додатково в березні очікуємо перші кредити від державних банків. У сумі це все є запорукою успішного втілення амбітних планів «Укравтодору» на 2020 рік», — цитує прес-служба голову «Укравтодору» Олександра Кубракова.

Список доріг, які почали ремонтувати, дивіться тут.

фото ukravtodor.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, «Укравтодор» у 2020 році планує будівництво і реконструкцію 9 об’їзних шляхів загальною протяжністю 101,5 км. Зокрема, планується продовжити будівництво Північної об’їзної дороги м Житомир, Північної об’їзної м.Рівне, Південно-Західної об’їзної дороги м.Полтава, Південної об’їзної дороги м.Дніпро, об’їзної дороги м.Дунаївці (на ділянці між Чернівцями і Хмельницьким).

Загалом упродовж трьох років «Укравтодор» планує відновити 7 тисяч кілометрів доріг державного значення, які перебувають в аварійному стані.



Джерело статті: “https://www.unian.ua/economics/transport/10885163-ukravtodor-ogolosiv-pro-rekordno-ranniy-start-dorozhnih-robit-u-14-oblastyah-karta.html”

©1info.net