На Буковині підтвердили ще п’ять випадків зараження коронавірусом

Кількість інфікованих у Чернівецькій області зросла до 15 осіб — На Буковині підтвердили ще п’ять випадків зараження коронавірусом
Кількість інфікованих у Чернівецькій області зросла до 15 осіб — На Буковині підтвердили ще п’ять випадків зараження коронавірусом
Кількість інфікованих у Чернівецькій області зросла до 15 осіб


Серед нових інфікованих є не тільки ті, хто повернувся з-за кордону, але і люди, які контактували з хворими в Україні

Об этом сообщает Преступная Россия


У Чернівецькій області коронавірус виявили ще у п’яти людей. Кількість інфікованих у регіоні зросла до 15 осіб.


Про це у четвер пізно ввечері заявив глава Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.


Він зазначив, що серед нових інфікованих є не тільки ті, хто повернувся з-за кордону, але і люди, які контактували з хворими в Україні.


Також Осачук додав, що в Чернівецькі області розробили онлайн-карту, на якій позначено, в яких населених пунктах є люди, що повернулися із-за кордону. Їх голова ОДА попросив самоізолюватися.




Наразі в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, три з них — летальні.



Зазначимо, станом на вечір 19 березня, в Україні було зафіксовано 21 випадок зараження коронавірусом. Останній випадок коронавірусу було зафіксовано в Івано-Франківській області.


Як відомо, у четвер в Україні кількість померлих від коронавірусу Covid-19 збільшилася до трьох осіб.


Як повідомлялось, раніше в Дніпропетровській ОДА повідомили про підтвердження перших випадків коронавірусу в області. У Дніпропетровській області коронавірусом заразилися дві людини, які нещодавно були за кордоном. Наразі медики встановлюють всіх, хто контактував з хворими.


Нагадаємо, раніше в Міністерстві охорони здоров’я повідомляли про підтвердження двох нових випадків коронавірусу в Україні. Зараження COVID-19 лабораторно підтвердили у двох пацієнтів у Києві та Житомирі.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/news/na-bukovini-pidtverdili-shche-pyat-vipadkiv-zarazhennya-koronavirusom-667092.html”

©1info.net