«Євробачення-2021»: учасники мають написати нову пісню

"Євробачення-2021": учасники мають написати нову пісню
"Євробачення-2021": учасники мають написати нову пісню

На пісенний конкурс "Євробачення-2021" артисти, які через спалах нового коронавірусу COVID-19 не змогли виступити цьогоріч, мають написати нову пісню.

Об этом сообщает Преступная Россия

Про це йдеться в офіційній заяві конкурсу.

Пісні, з якими учасники національних відборів перемагали цьогоріч, не будуть допущені до конкурсу. Більш того, країни-учасниці можуть змінити учасника і відправити наступного року на конкурс не переможця нацвідбору-2020.

Що ж до цьогорічних переможців, організатори кажуть, що не можуть так надовго залишити фанів євроконкурсу без цього свята, тож винайдують, як донести творчість цьогорічних конкурсантів "Євробачення-2020" до глядачів в якихось нових формах уже незабаром.

Following the cancellation of #Eurovision 2020 we’d like to share some news with you from the European Broadcasting Union — EBU.

Опубліковано Eurovision Song Contest Пʼятниця, 20 березня 2020 р.

Нагадаємо, міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" мав відбутися у нідерландському місті Роттердам. Але його скасували через стрімке поширення коронавірусу в світі.

Цього року в головному пісенному конкурсі повинні були взяти участь представники 41 країни. Так, на "Євробачення" мали повернутися учасники з Болгарії та України, які не брали участь 2019 року.

Представник від України на конкурсі гурт Go-A мав виступити у першому півфіналі — 12 травня.

Український електрофолк-гурт, який переміг в нацвідборі, змагався б за перемогу в конкурсі з українськомовною піснею "Соловей". До речі, це вперше за 15 років на "Євробаченні" могла зазвучати ціла пісня українською мовою.

Відео Через спалах коронавірусу скасували пісенний конкурс "Євробачення-2020"

"Євробачення-2020" скасували через коронавірус — повідомили організатори. Це сталося вперше за 64 роки існування пісенного конкурсу. Євробачення мало відбутися з 12 по 16 травня в нідерландському Роттердамі. У конкурсі мали взяти участь представники 41-ї країни. Більше про коронавірус

Через спалах коронавірусу скасували пісенний конкурс "Євробачення-2020"
ТСН. Підсумки дня
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/yevrobachennya-2021-uchasniki-mayut-napisati-novu-pisnyu-1511832.html”

©1info.net